FOTBAL  »  Superliga  »  NICOLIŢĂ PE TOBOGAN

Brandan şi Bourceanu l-au scos din schemă pe Nicoliţă » Titular, dar pe linie moartă

Nicoliţă a ratat pe rînd în această vară transferurile la Nancy, Standard Samsun şi Hazar Lankaran. Becali nu a vrut să-l vîndă cu mai puţin de 700.000 de euro
Nicoliţă a ratat pe rînd în această vară transferurile la Nancy, Standard Samsun şi Hazar Lankaran. Becali nu a vrut să-l vîndă cu mai puţin de 700.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 15:44

Recunoscut pentru sufletul pe care îl pune în fiecare meci, în fiecare duel chiar, Bănel Nicoliţă nu este însă "iertat" de datele statistice. Titular incontestabil în acest sezon la Steaua  mai ales datorită dorinţei patronului din Ghencea, Bănel nu reuşeşte însă evoluţii strălucite. Ba din contră.

Dacă în privinţa titularizării lui Bănel, 26 de ani, nu are prea multe de comentat, Levy a luat însă o altă decizie importantă. La ultimul joc a fost clar că antrenorul îi interzice fotbalistului care a adunat 257 de jocuri pentru Steaua să mai execute fazele fixe, aşa cum se întîmpla pînă acum. În primul rînd din cauza impreciziei celui care se află de 6 ani şi jumătate în Ghencea, Brandan şi Bourceanu sînt cei care au preluat această sarcină.

Antrenorul Sorin Cîrţu ajunsese să le spună jucătorii de la echipele care întîlneau Steaua să nu-şi facă probleme majore dacă Bănel încearcă să centreze, iar fostul internaţional Basarab Panduru a afirmat, la finalul partidei cu U Cluj, că "Nicoliţă le învineţeşte gleznele şi tibiile adversarilor atunci cînd încearcă să centreze. Cred că acelea sînt punctele sale de reper cînd vrea să trimită mingea în careu".

Statistica făcută de firma InStat Football pentru Gazeta Sporturilor la meciul Stelei cu "şepcile roşii" este tristă pentru Nicoliţă: are cele mai multe mingi pierdute 22, urmat de Costea , 20, şi Tatu, 17 Iar la baloane recuperate lucrurile stau şi mai prost pentru el: numai două, în timp ce Brandan are 14, Latovlevici 13, iar Bourceanu 9. Iar în anii trecuţi Nicoliţă era recunoscut printre cei mai buni recuperatori.

Bănel joacă la Steaua din 2004 şi este cel mai vechi component al lotului. Se află în ultimul an de contract cu clubul şi deocamdată nu au fost începute negocieri pentru prelungirea înţelegerii. 80 la sută dintre meciurile Stelei cu el pe teren, adică 203 din 257, s-au terminat fără înfrîngere pentru roş-albaştri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sergevalbuena
sergevalbuena  •  16 August 2011, 19:32

e drept ca banel centreaza prost doar din alergare in schimb la cornere nu le bate chiar asa prost le bate binisor dar oricum nujtiu ce statistici faceti voi dar banel la recuperare se descurca ff bn chiar daca nu deposedeaza direct adversarul reuseste sa il incomodeze incat sa nu reuseasca sa puna in pericol poarta stelei :d si cu asta basta :) e un jucator foarte util ...fortzaa banell :X fortza steaua :D !!!!

elton_sandu
elton_sandu  •  16 August 2011, 17:42

sai loati p..a in gura lui banel toti care aveti ceva cu el ca nea salvat deatatea ori si fotbalisti nu peste Panduru si astia care vb de el sal suga toti de specialisti p....... fara el nici nu sa concepe steaua osa vedeti si fara el steaua . cum a mai facut si tiganul ala de ilie dumitrescu si sa ras singur cand la scos di echipa osa vedeti ca LEVI e antrenor si nul scoate pe BANEL din echipa SI CU ASTA AM SPUS TOT .............!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZZA STEAUA !!!!!!!!!!!!! FORZZA BANEL NICOLITA!!!!!!!!!!!!!

cata.sk
cata.sk  •  16 August 2011, 17:46

Banel e un juktor util Stelei...!!! El pune suflet la fiekre meci, chiar dak nu ii iese totul...la fiekre greseala este huiduit de toti cretinii...cum s joace knd stie ce il asteapta la prima greseala?! Knd e sprijinit joaca bine de tot...ne-a scos la multe meciuri,s nu uitati asta!!! Bafta Banele... FORTZA STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează