FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Bratu a explicat de ce a scos din lot doi titulari la victoria cu ACS Poli Timișoara: "După meci, au venit în vestiar"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 23:01

Florin Bratu a surprins pe toată lumea când nu i-a inclus în lotul pentru meciul câștigat cu Timișoara, scor 1-0, pe Katsikas și Pesici. Antrenorul dinamovist spune că n-a avut nicio problemă în a le transmite celor doi că nu vor face parte din lot.

"Discut mult cu ei. Katsikas, Pesici sunt jucători care înțeleg când sunt în afara lotului. După meci au venit în vestiar și s-au bucurat alături de echipă. Dacă azi n-au fost în lot putem să-i vedem etapa viitoare titulari. Mă bucur că avem concurență în echipă. Mă aștept ca următoarele meciuri Gabi Torje să apară titular", a declarat Bratu la TV Telekom Sport.

...despre meciul cu Timișoara: "Nu am văzut faza de la gol, nu-mi pot da cu părerea. Dinamo a meritat victoria în această seară. Am presat tot meciul. Îmi place că băieții au dorința de a marca, pun în practică tot ce facem la antrenament. Lucrurile acestea mă bucură. Pe viitor putem face lucruri interesante la Dinamo".

clasament play out

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
iulian1952
iulian1952  •  21 Aprilie 2018, 17:04

RUSINE ! DE CE NU SE DISCUTA CUM A CASTIGAT DINAMO CU TIMISOARA ? DUMNEZEU NU DOARME . SI ASTA SE VEDE . MAI TINETI MINTE BLATUL DINAMO - CFR CLUJ ? DE ATUNCI LI SE TOT TRAGE. VA MAI DURA MULT SI BINE . *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  21 Aprilie 2018, 07:52

Salomao este mult peste Torje, Torje nu cred ca are loc de titular la Dinamo.

prazburg1948
prazburg1948  •  21 Aprilie 2018, 01:04

Si retrogradarea sezonul viitor tot "interesanta" ar fi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează