FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu are un atu: clauză anti-demitere în contract » Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi și cine poate conduce echipa în Cupă

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 12:52

Situația la Dinamo este una tot mai complicată. Florin Bratu este ca și demis și nu a condus antrenamentul de azi, dar încă nu a discutat cu șefii clubului pentru a primi o veste oficială. 

Potrivit informațiilor GSP.RO, Florin Bratu, 38 de ani, are o clauză de reziliere de 40.000 de euro. Cu toate acestea, tehnicianul nu ar intenționa să se folosească de ea pentru a-l forța pe Negoiță să-i plătească despăgubiri.

Antrenorul încă nu a fost contactat astăzi de cei din conducerea clubului pentru a discuta despre situația sa. Dacă nu va avea o întrevedere cu Ionuț Negoiță în următoarele ore, Bratu va reveni duminică la antrenamentele echipei. 

Mihăescu a condus azi echipa

Astăzi, dinamoviștii au avut antrenament, dar de echipă s-a ocupat secundul Iulian Mihăescu. Mai mult, Mihăescu are mari șanse să fie "principal" la meciul de marți cu Dacia Unirea Brăila, din Cupă, dacă "Bratone" va rezilia până atunci. 

BRATU ȘI NISTOR SE IGNORĂ

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, pe drumul de întoarcere de la Iași, Bratu și Nistor nu și-au vorbit. "A fost o liniște apăsătoare, de înmormântare. Nimeni nu zicea nimic", au povestit fotbaliștii.

Citește și: Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Bratu a acuzat că oferta FCSB pentru Nistor a distrus-o pe Dinamo: "Asta mi-au cerut fanii și am reușit"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  22 Septembrie 2018, 20:43

ziarul lu peste zicea aseara ca Bratu a fost demis. PE SURSE!

valeri.gazzaev
valeri.gazzaev  •  22 Septembrie 2018, 14:06
Postat de imperator_red pe 22 Septembrie 2018, 13:40

Care rapid, prostalaule??? *** s-a desfiintat in 2016!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  22 Septembrie 2018, 13:56

„Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor ” măi Iediță, măi! :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează