FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu comentează ultima decizie luată de Mircea Rednic: "Acel jucător și-a pierdut din repere" + noi dezvăluiri despre relația cu Dan Nistor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 23:36

Florin Bratu, antrenorul cu care Dinamo a început sezonul, s-a înțeles cu Aerostar Bacău, după o zi plină, în care a negociat și cu U Cluj. Tehnicianul a explicat raționamentul mutării la echipa din liga secundă. 

"Nu consider că această mutare este o retrogradare a mea. Trebuie să muncesc pentru a mă perfecționa în continuare. Am negociat și cu U Cluj, dar lucrurile nu au fost atât de avansate, așa că am ales să merg la Bacău, cu care negociam de două săptămâni. Lumea de acolo e bucuroasă că merg la Aerostar și sunt sigur că îmi voi îndeplini obiectivul", a spus Bratu, la TV Digi Sport. 

Bratu a vorbit apoi despre situația complicată a fostei sale echipe și despre ultimele schimbări din "Ștefan cel Mare".

"Niculescu a suferit mai mult decât mine după ce a fost demis. Și eu am suferit, dar la Claudiu au fost altele datele problemei.

Nu știu cât de greu îi va fi lui Rednic să se înțeleagă cu Dan Nistor. Eu am reușit asta o perioadă. M-am înțeles foarte bine cu Dan Nistor o perioadă, până când nu ne-am mai înțeles. Acel episod a dezechilibrat relația noastră. Am încredere în continuare în el. Când e liniștit, poate ajuta Dinamo", a spus Bratu. 

"Mitraliera" a vorbit și despre decizia lui Rednic, care urmează să-l reprofileze pe Sergiu Hanca pe postul de fundaș dreapta. 

"Hanca a venit la Dinamo ca fundaș dreapta. În primul meu meci, cu Craiova în Cupă, chiar l-am folosit pe acel post . Cred că și-a pierdut din reperele de fundaș lateral, dar Sergiu e un jucător inteligent", a adăugat Bratu. 

Citește și:  Neinclus de Rednic în lot, un dinamovist și-a stabilit viitorul: "Zvonurile sunt false, nu mă întorc acolo"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
317270529078800
Danny Pedr  •  21 Octombrie 2018, 07:27

Mare antrenor si mare specialist, nu are habar in fotbal Bafta

samertx
samertx  •  21 Octombrie 2018, 01:07

Nu știu cât de greu îi va fi lui Rednic să se înțeleagă cu Dan Nistor. Eu am reușit asta o perioadă. M-am înțeles foarte bine cu Dan Nistor o perioadă, până când nu ne-am mai înțeles. Acel episod a dezechilibrat relația noastră. Am încredere în continuare în el. Când e liniștit, poate ajuta Dinamo", a spus Bratu. Prostie pe os, Rednic îl elimină din echipă, pupat toți același steag. :)) Nu toanele lui Nistor fac echipa, amice.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează