FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 0-1

Bratu dă din casă după succesul cu Botoșani! Cum i-a motivat pe jucători + ce zice de Torje

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 20:06

Florin Bratu se bucură de succesul cu Botoșani, scor 1-0, mai ales că vine după înfrângerea cu Juventus, scor 1-2. A vorbit și despre Gabi Torje, fotbalist lăsat în afara jocului pentru meciul de azi. 

"E o victorie importantă pentru noi. Din fericire jucătorii au avut o reacție bună după eșecul cu Juventus. Au arătat că au valoare, ceea ce știam. Am câștigat în 10 oameni. Moldoveanu a înscris, Ricardo Grigore a debutat. E un mare plus. Am jucat împotriva unui adversar greu", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport. 

...despre meciul pierdut cu Juventus: "Nu am dormit după eșecul cu Juventus. Am vorbit mult cu ei (n.r cu jucătorii), i-am făcut să înțeleagă că suntem la Dinamo, un club pe care trebuie să-l respectăm". 

...despre Torje: "Gabi a greșit, a plătit pentru asta. A rămas acasă. Dar nu este exclus din lot, e la dispoziția echipei, a clubului. Dacă voi vedea în săptămânile următoare o schimbare, va intra în planurile mele". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
danirovl
danirovl  •  04 Aprilie 2018, 13:16

Dinamo a fost dominata tot meciul de botosani!cand iesi din aparare cu mingi lungi,se cheama ca nu ai nici o idee de joc.totul e la intamplare.fotbalul asta nu se mai joaca nicaieri!cheia jocului e ca juatorii sa iasa 'la primit'in orice moment si pozitie in teren.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2018, 10:35

bratule mai usor cu LAUDA DE SINE......... mucles si pe treaba IAR dupa un an doi atunci CIRIPESTI

samertx
samertx  •  03 Aprilie 2018, 21:34

Logic, au schimbat jumătate de echipă.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează