FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu, despre numirea lui Niculescu: "Eu eram cel mai în măsură să redresez lucrurile"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 17:30

Florin Bratu a fost demis de la Dinamo după ultimele rezultate din campionat, urmând să fie înlocuit cu Claudiu Niculescu, un alt fost jucător important din istoria recentă a "câinilor".

"Mitraliera" a oferit în această după-amiază noi declarații după oficializarea despărțirii de "câini". 

"Despărțirea a fost amiabilă, ne-am despărțit ca niște oameni civilizați. Le urez mult succes celor de acolo, au nevoie în perioada următoare.  Eu cred că puteam să redresez lucrurile. Eram cel mai în măsură să fac asta, cunoșteam cel mai bine lotul, dar asta a fost decizia, mergem înainte. Poate că trebuia mai multă răbdare, dar m-am resemnat. Experiența pe care am trăit-o la Dinamo m-a învățat enorm de multe lucruri și cred că acestea mă vor ajuta în viitor.

Am făcut și eu greșeli decizionale. Am gândit mai mult cu inima, dar ulterior unele decizii s-au dovedit greșite și s-au întors împotriva mea. Sunt foarte dezamăgit, foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat. Se vor mai așeza lucrurile, mă voi mai relaxa și poate voi vedea lucrurile altfel. Dacă voi observa ceva lucruri legate de conducere, le voi spune. 

N-ar fi realist să spun că Dinamo se poate bate cu FCSB, Craiova sau CFR Cluj, dar Dinamo are capacitatea de a depăși acest moment și de a se califica în play-off. La Dinamo e un patron, oferă atât cât poate. Nu sunt probleme financiare, iar acest lucru trebuie apreciat", a declarat Bratu, la TV Telekom Sport.

"Nu m-ar surprinde ca Dănciulescu să rămână"

Bratu a comentat instalarea lui Niculescu și posibilitatea ca Dănciulescu să rămână în cadrul clubului. 

"De ce să mă surprindă că Niculescu va veni? E un dinamovist adevărat, a demonstrat în ultimul timp unele lucruri ca antrenor. Se pare că a venit momentul lui, sper să aibă succes.

Nu m-ar surprinde ca Dănciulescu să rămână la Dinamo dacă vine Niculescu. Relația mea cu Danciu nu s-a deteriorat. Au fost momente în care am avut opinii diferite, dar atât. Ne știm de foarte mulți ani și niciodată nu ne-am certat, nu ne-am dușmănit", a spus Bratu. 

...despre Nistor: "Trebuia să-și vadă de antrenamente, de jocuri. Cât timp a fost liniștit, a fost numărul 1 la Dinamo, a tras echipa după el, a arătat atitudine foarte bună. După ce s-a întâmplat acel episod, practic l-am pierdut, iar lucrul acesta a dăunat tuturor. Când nu te mai antrenezi și nu mai ești concentrat 100%, e normal ca evoluțiile să fie afectate. Dezechilibrul a pornit de la situația lui, era un jucător cu mare experiență în vestiar.  Mutu și Contra mi-au transmis să am grijă cu Dan Nistor, înțelegeți multe din acestă declarație a mea. Eu sper ca el să-și revină, a demonstrat că e un jucător care poate decide jocuri. Lui Dinamo îi trebuie un Dan Nistor liniștit, cu gândul doar la Dinamo".

...despre plecarea lui Mahlangu din vară: "A fost o situație diferită. I s-a cerut prelungirea contractului, dar el nu a vrut. Îl vedeam și la antrenamente necăjit. Avusese deja două meciuri în care nu a mai avut reușite și s-a decis ca el să plece. Era mai bine și pentru el și pentru club. Nu trebuie să dramatizăm, Dinamo nu trebuie să stea într-un singur jucător". 

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
126791918017681
Danezul Gramada  •  24 Septembrie 2018, 08:48

Bă jony, Dinamo juca bine în primăvara ca juca, cu echipe de teapa ei din play out. Acum e greu că echipele sunt tari pentru valoarea maidan. nezilor. Lui Niculescu i sa împlinit un vis, cred ca în câteva etape o să trăiască un coșmar. Lasă că în divizia B o sa bateți tot.

jony1973
jony1973  •  23 Septembrie 2018, 21:14

Nici acum nu inteleg ce s-a intamplat in acesta vara cu echipa. Jocul slab nu se datoreaza numai episodului Nistor (si eu as fi facut tranzactia cu FCSB). In primavara jocul echipei era foarte modern cu multe combinatii in viteza si multe goluri si in plus o aparare solida. Apoi nu stiu cum echipa a uitat sa mai paseze si nu mai juca nimic. Este o enigma pentru mine. Eu il vedeam pe Bratu un antrenor de mare viitor dupa cum juca echipa in primavara. Acum nu stiu ce sa mai cred.

chris_bu67
chris_bu67  •  23 Septembrie 2018, 20:56
Postat de dvd1 pe 23 Septembrie 2018, 20:20

retrageti echipa Dinamo din campionat imediat. Desfiintarea. Anul asta retrogradarea e sigura 100%. Asta nu e dinamo. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo Desfiintarea

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează