FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu i-a transmis un ultimatum unui titular: "Ori semnează acum, ori deloc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 17:50

Florin Bratu (38 de ani) i-a transmis portarului Jaime Penedo un mesaj categoric înainte ca aceasta să ajungă la Campionatul Mondial pentru a apăra poarta reprezentativei din Panama.

"Penedo este puțin debusolat cu acest Campionat Mondial, pentru care a fost convocat. Cred că se gândeste că poate face un Mondial bun și că, pe cale de consecință, ar apărea alte oferte mai bune, dar la 37 de ani.... Este opțiunea lui, dar i-am spus că zilele acestea trebuie să ne ofere un răspuns. Pentru că, în caz contrar, va trebui să ne reorientăm spre un alt portar.

Jaime și-a făcut treaba foarte bine, e portar cu calitate, nu-și arată vârsta și avem nevoie de el. Este inteligent, simte foarte bine jocul și ceea ce face în poartă. La bani ne-am înțeles cu el, dar v-am spus ar fi chestia asta cu Cupa Mondială, dacă se întâmplă ceva acolo", a spus Bratu, la TV Digi Sport.

34 de meciuri
a apărat Penedo poarta lui Dinamo în acest sezon de Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Mai 2018, 20:47

Tocmai pentru că este inteligent, ezită se semneze. Oricine ar face la fel în locul lui. Are o vîrstă și Mondialul l-ar putea propulsa către un contract mult mai bun. Respect, Penedo!

581534618615543
Robert Ivan  •  30 Mai 2018, 20:25

Jaime Penedo cel mai bun portar din LIGA 1.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  30 Mai 2018, 18:37

E clar... nu va semna

Vezi toate comentariile (3)
Comentează