FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu, prima reacție după scandalul declanșat la Dinamo: "Am vorbit cu Negoiță" » Ce regrete are

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 09:59

Florin Bratu, 38 de ani, a vorbit despre situația sa, spunând că luni va discuta despre rezilierea contractului cu Dinamo. 

"Sunt viu, sunt bine! Mâine voi discuta cu cei de la club și vom vedea ce soluții vom găsi. Vom discuta mai multe. Este destul de dificil să vorbesc. Cert e că azi nu voi merge la antrenament. Mâine vom afla încotro mergem. Am vorbit ieri cu domnul Negoiță. Am vorbit despre meci și a rămas că vom discuta ulterior. Nu mi-a cerut să rămân. Dacă o făcea, mă gândeam să rămân. Nu pregătesc eu echipa pentru meciul cu Dacia Brăila (n.r. marți, din Cupa României).

Normal că am regrete. Sunt lucruri pe care le puteam face mai bine. Sunt tânăr, la început la drum, dar ambițios. Nu am luat deciziile pe care trebuia să le iau. Trebuie să o fac mai devreme. Asta s-a întors împotriva mea. Am învățat multe la Dinamo, în 7 luni, și mă vor ajuta", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

"Nu regret ce am zis"

Florin Bratu a spus că nu regretă faptul că l-a criticat în direct la TV pe Dan Nistor, 30 de ani, acuzându-l pe mijlocaș că nu mai joacă bine din cauza ofertei făcute de Gigi Becali și că a destabilizat echipa.

"Nu regret ce am zis după meciul cu Iași! Este purul adevăr. Am fost conștient și nu am ce să regret. Echipa a jucat fotbal până acum ceva vreme: am bătut Viitorul și am făcut un joc bun cu FCSB. Îmi reproșez că nu am luat decizii mult mai devreme. Din iubire pentru Dinamo, am avut credința că lucrurile se vor rezolva cu bine. Totul s-a întors împotriva mea.

Nistor e căpitanul lui Dinamo. Mi-a fost foarte greu să cred că vrea la FCSB. Am fost crescut altfel, am jucat la Dinamo când nu se accepta asta. Trebuia lăsat să plece dacă dorea asta. Am vrut să-l protejez pe Nistor când am zis în trecut că e cu gândul la mine, să fie alături de noi. Când e cu mintea limpede, cu gândul la Dinamo, este un jucător foarte bun. Același Bratu a fost și-n play-out, cu aceleași țipete și cu presiune. Nu cred că tinerii se speriau când țipam la ei. La Dinamo e mereu presiune. Puneam presiune pozitivă pentru a-i ține în priză", a adăugat "Bratone".

"Dănciulescu a fost neinspirat când și-a anunțat plecarea cu câteva ore înainte de meci. A fost opinia mea și mi-o mențin. Nu am cum să fiu certat cu el. Poate am avut idei diferite, dar niciodată nu ne-am certat. Am fost colegi de cameră. Suntem două caractere puternice și sunt momente în care avem păreri diferite. Danciu nu a intervenit niciodată între mine și jucători"Florin Bratu

Citește și: OPINIE GSP // Dilemă morală: ce alegi între un antrenor dinamovist cu potențial și un căpitan care vrea să plece la FCSB? + Două episoade ridicole din ultima lună: "Ce poate fi mai penibil de-atât la Dinamo?"

Citește și: Conflictual și arogant » Portretul lui Florin Bratu făcut de jucătorii și conducătorii lui Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează