FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID

Brigadă din Austria la derby-ul Steaua - Rapid!

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2009 00:00

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a dezvăluit că derby-ul Steaua - Rapid din etapa a 11-a a Ligii I va fi arbitrat de o brigadă din Austria, numele "cavalerilor fluierului" urmînd a fi aflate joi sau vineri.

La U Craiova - FC Vaslui va oficia o brigadă din Spania, în timp ce pentru jocul dintre CFR Cluj şi Poli Timişoara, CCA nu a primit solicitări pentru arbitri străini din partea nici uneia dintre cele două cluburi.

"Nu am fost înştiinţaţi în mod oficial de Poli Timişoara că cer arbitri străini la jocul cu CFR Cluj, în urmă cu numai cîteva luni doar 6 cluburi au solicitat FRF, LPF şi CCA brigăzi din străinătate la partidele pe care urmau să le dispute în campionat. CFR nu s-a numărat atunci printre ele", a spus Avram.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unuplusnoua
unuplusnoua  •  20 Octombrie 2009, 13:10

Eu nu prea mai inteleg ce rost are aceasta CCA. Oricum vad ca arbitrii romani nu fac fata, conducerile se schimba non-stop, arbitrajele sunt atacate. Nu e mai bine sa luam arbitrii de afara permanent?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează