FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Budescu citește doar sumele din oferte: ”Sincer, nu m-am uitat să văd dacă echipa din China e de primă ligă” :D

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 21:13

Constantin Budescu, 26 de ani, mijlocașul Astrei, a surprins în momentul în care a vorbit despre oferta pe care o are de la o formație din China, neștiind la ce nivel se află echipa care îl dorește.

”Stați liniștiți că nu pierd pregătirea de iarnă. M-am pregătit toată perioada asta. N-am stat, nu e Crăciun, n-am mîncat sarmale.

În Qatar am mers după ce am vorbit ceva și m-am trezit cu altceva.

Acum am o ofertă pe care o studiez, dar aștept contractul de la o echipă din China. Nu m-am uitat să văd pe ce loc e, dacă e din prima ligă. Dacă nu mă înțeleg, atunci o să rămîn la Astra”, a spus Constantin Budescu la DolceSport.

...despre oferta Stelei: ”N-am discutat niciodată cu Gigi Becali. Nu mi-am dat niciodată acordul la ceva propus de Steaua. Am tot discutat, dar nimic oficial”

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (21)
plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2016, 07:55

am mai amintit eu ca budescu este lipsit de un rist interior bun de ceva si la scafarlie. se multumeste cu cel de la gheata dreapta, dar uite ca uneori nu ajunge.

wwerko80
wwerko80  •  26 Ianuarie 2016, 00:24

"N-am discutat niciodată cu Gigi Becali. .... Am tot discutat, dar nimic oficial" Nici el nu stie ce vorbeste, pana la urma o sa ramana la Astra

observator_federal
observator_federal  •  25 Ianuarie 2016, 22:39
Postat de Geo Jireghie pe 25 Ianuarie 2016, 21:57

Cred ca nici el nu stie saracul ce vrea! S-a vazut trambitat de ziare care nu fac altceva sa incalzeasca, zi de zi, ceea ce pare o telenovela cu iubiri nespuse si despartiri de ultimul moment, asteptand acum, ca in al 12-lea ceas, cineva sa cedeze si sa arunce cu 5 mii de euro in plus pe luna! Un pic jalnic, sa nu zic mai mult. Sper sa anunga acolo de unde nu se va mai putea intoarce la un fotbal, cel putin decent! ;)

Telenovela au creat-o ziarele; Budescu dimpotriva a fost rezervat in declaratii (cu atat mai mult interpretate dupa...). Si eu cred ca este un fotbalist care s-a remarcat (distantat) clar in campionatul nostru, cu executii excelente, eficient in joc si destul de constant. Iar la Nationala a marcat goluri atunci cand se parea ca Nationala noastra uitase ce inseamna acest lucru. Fara el, in ultimul joc, chiar era perfect posibil sa nu inscriem... Faptul ca nu a vrut sa joace la FCSB nu ii stirbeste (dimpotriva!) din merite; sper sa aiba succes la Euro si la noua echipa de club.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează