FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Buhuş: “Mi-e dor de fotbal”

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Fostul căpitan al galben-verzilor, Bogdan Buhuş, aşteaptă în cel mult o săptămînă verdictul medicilor pentru a relua pregătirile cu echipa. Jucătorul face fizioterapie în această perioadă şi susţine că se simte bine pentru a fi din nou alături de colegi.

Mă simt pregătit să revin, iar muşchiul nu mă mai doare. Am reluat uşor pregătirile, fac  recuperare. Sper ca medicii să-mi dea OK-ul. După jocul cu Braşov voi merge la un RMN pentru a ştii sigur cînd voi relua pregătirile”, a explicat Buhuş.

Îmi este dor de fotbal, dar nu depinde numai de mine. Dacă voi primi acceptul, consider că în maximum trei săptămîni pot juca. Am capacitatea de a reveni la forma maximă cît mai repede”, a completat fundaşul vasluian.

Bogdan Buhuş a ratat cantonamentul din Antalya, după ce accidentarea sa de la picior a recidivat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  05 Martie 2010, 13:24

Nu e fostu capitan..e Capitalun echipei..in teren si in afara terenului..

 •  04 Martie 2010, 21:37

Draga Buhusi sa stii ca si noua,microbistilor romani ne e dor de fotbal.De aceea ne uitam la alte campionate,al Angliei de exemplu.

 •  04 Martie 2010, 19:38

Buhus va juca titular fara probleme si va avea si banderola.Va sari luz din schema si va trece milanov stanga.Bafta Bogdane!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează