FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎMPLINEŞTE AZI 63 DE ANI

Bumbescu: "Piţurcă readuce lumea la stadion, e un manager extraordinar"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Fostul fundaş al Stelei, Adrian Bumbescu, vorbeşte despre perioada dificilă pe care o traversează gruparea din Ghencea şi se arată încrezător într-o revenire a suporterilor la stadion o dată cu numirea lui Victor Piţurcă pe banca roş-albaştrilor.

"Toate echipele trec printr-o perioadă mai dificilă la un anumit moment, nu se întîmplă numai la Steaua. Relaţia cu suporterii trebuie administrată cu foarte multă atenţie, fanii adevăraţi vor veni oricînd să încurajeze echipa.

Cu noua conducere a echipei, lumea va reveni la stadion. Cînd auzi din tribună injurii, nici nu-ţi mai arde să joci prea tare. Nu ştiu dacă voi fi în viitorul staff tehnic al echipei, mai am o etapă la Chiajna, în Liga a II-a, apoi vedem dacă plec sau nu de aici. Eu sper să vină Piţi la Steaua, să facă treabă cît mai bună şi să aducă bucurie fanilor. E un manager extraordinar, un antrenor a cărui valoare nu poate fi contestată", a spus Bumbescu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cris4co
cris4co  •  11 Iulie 2010, 20:29

Bumbescu si cu Lita Dumitru sa vorbeasca de performanta stelei de anu trecut cand tot asa se laudau la anceput odata cu venirea lu Stoichita antrenor...si cine a ras la urma,a ras mai bine.Domnilor specialisti meciurile le castiga jucatorii nu antrenorii. Iar unul care joaca mingea cu ambele picioare e mai bun ca ala care stie doar cu unu. Eu sunt specialistul pentru ca doar eu am spus lucrul asta.Iar stelistii si dinamovistii stiu sa duca paharele la gura cu ambele maini.ATAT....Hai Rapidul !

taiere.carotare.betoane
taiere.carotare.betoane  •  07 Iunie 2010, 13:19

Firma presteaza servicii de taiere, gaurire si demolare a constructiilor si elementelor de beton. Executam goluri, gauri in pereti, plansee pentru centrale, hote, scurgeri, instalatii electrice si sanitare. Decupam pereti, ziduri, plansee, ferestre, usi sau orice elemente de beton. www.taiere-betoane.ro

vladutzzz89
vladutzzz89  •  07 Iunie 2010, 10:28

piturca a fost facut praf si de presa....... juniorul a avut presa de partea lui si uite ce a facut....... eu nu-l mai vroiam pe piturca la nationala, dar acum mi-e dor de el... nu vreau sa vad o nationala la care joaca: grigore, surdu, paduretu, mazilu etc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează