FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Cade transferul lui Alexandru Bourceanu la Trabzonspor? » Problema care a apărut înainte de parafarea actelor

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 15:01

Alexandru Bourceanu ar putea continua la Steaua şi în partea a doua a sezonului, mai ales că a intervenit o problemă între roş-albaştri şi Trabzonspor înainte de parafarea actelor.

Turcii oferă 1.4 milioane de euro pentru Bourceanu, dar vor să plătească în două rate, în schimb Steaua doreşte toţi banii încă din această iarnă.

Informaţia a fost confirmată de impresarul Victor Becali:  "Noi nu avem nici o treabă cu jucătorul. Este o ofertă adresată Stelei, atît şi nimic mai mult.

Singura problemă este că Steaua vrea banii într-o tranşă, însă turcii vor să plătească în două rate.

Nu este un jucător reprezentat de mine. Noi am transmis această ofertă, atît. În rest e o chestiune de plată. Eu nu primesc bani, turcii nu dau comision.

E muncă patriotică, însă fiind vorba de Steaua şi de Gigi Becali, care ştiţi că îmi este şi rudă, o fac cu drag, la fel cum aş face-o şi pentru Dinamo", a spus Becali la Dolcesport.

 

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (24)
shylok
shylok  •  01 Februarie 2014, 09:52

Cat de senin minte omul asta!

alexhaiducu
alexhaiducu  •  31 Ianuarie 2014, 18:55

vrajeala! au vorbit unii stramb ca sa cada transferul!

alyncl
alyncl  •  31 Ianuarie 2014, 17:29

cam asta e valoarea lui bourceanu,un jucator foarte bun pe faza de aparare,dar foarte slab pe constructie,e greu la echipele de top5 din campionatele bune,trebuie sa multumeasca cu astfel de echipe,pt ceea ce poate el cred k e destul de bine...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează