FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Cadu a furat sloganul Rapidului: "Am luptat împotriva tuturor" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 23:05

În calitate de căpitan, Ricardo Cadu a ridicat în această seară trofeul de campion şi spune că acest titlu a fost cel mai dificil de obţinut, în condiţiile în care echipa sa a fost acuzată pe tot parcursul campionatului

"A fost greu pentru că am luptat împotriva tuturor. A fost cel mai greu titlu cel obţinut în acest an.

A contat că a venit Ioan Andone, e un antrenor foarte bun. Cel mai greu moment a fost înfrîngerea cu Concordia, 2-4. Avem un grup puternic, cu jucători de calitate. E adevărat că în vestiar limba română nu prea e înţeleasă.

Cel mai mult mi-a plăcut Rapid dintre adversare", a spus Cadu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

În ultima etapă, CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Steaua, 1-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
catzulinho
catzulinho  •  21 Mai 2012, 17:16

E ca la jocurile video precum Delta Force sa zicem : iti bagi cod de nemurire si bineinteles, si dupa asta tot impotriva tuturor esti :))

iadul13
iadul13  •  21 Mai 2012, 12:58

Impotriva tuturor,mai putin impotriva arbitrilor.Cfr are echipa de locul 5-7,sunt formatii mult mai bune ca ei,daca nu erau ajutati de arbitri nu luau nici europa.

cemainickam
cemainickam  •  21 Mai 2012, 12:56

Nu mai bine mergeti voi in Magyarorszag si o sa va bateti la campionat doar cu Debrecen. Ca si asa scria presa din Ungaria cum ca echipa maghiara a luat campionatul in Romania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează