FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

Cadu a vorbit la magazinul Champions League despre ascensiunea CFR-ului: "De cînd au venit străinii, am început să cîştigăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 20:09

Ricardo Cadu, căpitanul CFR-ului, a fost invitat special la magazinul UEFA Champions League, unde a vorbit despre ascensiunea echipei sale din ultimii ani.

"Am venit în 2006 la CFR. Eram în Portugalia şi într-o duminică mă sună impresarul că are o echipă pentru mine. Atunci eram tînăr, aveam 24 de ani şi voiam să ajung la o echipă mai mare. Dar cînd mi-a spus contractul, am zis că trebuie să merg, deoarece era unul foarte bun", a explicat Cadu decizia de a se alătura proiectului din Cluj.

"Am cîştigat tot prin muncă"
Căpitanul CFR-ului e cel mai titrat fotbalist străin care a evoluat vreodată în Liga. Acesta descrie sentimentele din spatele celor 8 trofee cucerite alături de ardeleni: "Am cîştigat Cupă, campionat şi Supercupă. Ce am cîştigat pînă acum, numai pe muncă a fost. Tot ce am făcut noi şi ce a făcut clubul.

De cînd am venit mai mulţi străini, CFR a început să cîştige. Dar nu numai noi, străinii, ci şi românii care au rămas la echipă au contribuit, deoarece fără grup nu putem să câştigăm", a încheiat Ricardo Cadu.

"E foarte frumos faptul să fiu căpitan, mai ales ţinînd cont că sînt jucător străin. Să fii căpitan în Champions League, sa asculţi imnul cu banderola pe mîna, e un lucru pe care nu poţi să-l exprim"
Ricardo Cadu

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, anunțul momentului despre vaccinarea obligatorie în România: 'Cursă contra cronometru'


Comentarii (12)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 20:31

Forta CFR!!

cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 20:31

Forta CFR!!

cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 20:31

Forta CFR!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează