FOTBAL  »  Superliga  »  CFRMANIA.RO

Cadu: "Bucureştiul vorbeşte, noi cîştigăm trofee" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

CFR anunţă că ora exactă se va da tot de la Cluj în sezonul viitor. Căpitanul Cadu nu este impresionat de achiziţiile rivalelor din Capitală şi aşteaptă o confruntare cu Real Madrid în Ligă.

În preziua reunirii, căpitanul Ricardo Cadu a avertizat rivalele din Capitală că hegemonia CFR-ului va continua şi în sezonul viitor. "Am văzut că Steaua şi Dinamo s-au întărit, mai ales cu tehnicieni valoroşi. În opinia mea, Rapidul este cea mai periculoasă.

Au un lot valoros, cunosc jucătorii din Giuleşti, iar Şumudică e un antrenor extrem de amibiţios. Oricum, CFR rămîne în continuare cea mai puternică. Vom fi 25-26 de jucători de valoare egală, care vom face faţă în campionat şi Champions League", a spus fundaşul, care a salutat sosirea în Gruia a lui Nuno Diogo:

"Toţi jucătorii noi sînt bineveniţi. În apărare, vom fi 4 fundaşi centrali şi toţi vom porni cu şanse egale la titularizare", a adăugat el.

Preferinţa Real Madrid

Cadu visează la un duel cu galacticul Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor. "Mi-aş dori foarte mult să picăm cu Real Madrid, să joc împotriva lui Ronaldo. El şi Mourinho sînt portughezi de-ai mei, ar fi ceva extraordinar. Toată lumea aminteşte de performanţa Urziceniului.

Vă spun că dacă vom avea parte de o grupă ca şi a lor, ne vom califica mai departe", crede Cadu, care aşteaptă cu interes derby-urile cu Universitatea Cluj. "Cred că este loc pentru două formaţii în Cluj. Este bine că şi ei au promovat pentru oraş. Un astfel de derby ne motivează foarte mult", a conchis lusitanul.

"Nu cred că va fi un campionat mai echilibrat decît cel de anul trecut. Sîntem principalii favoriţi la titlu"

 

"Sîntem obişnuiţi cu provocările Capitalei în fiecare an. Unii vorbesc mai mult, iar noi cîştigăm trofee"
Ricardo Cadu, căpitan CFR Cluj

100 de prezenţe şi 11 goluri a bifat căpitanul Cadu în tricoul "vişiniilor" în
4 sezoane petrecute în Gruia 6,04 a fost media notelor acordate de Gazeta Sporturilor pentru Cadu în sezonul trecut

Se reunesc astăzi
Jucătorii campioanei vor efectua un prim antrenament de la sosirea din vacanţă, în această după-amiază. O parte dintre aceştia vor trece în această dimineaţă pe la Policinica Pentru Sportivi din Cluj, pentru obişnuitele examene medicale de la începutul sezonului. La reunire vor fi prezenţi şi Ionuţ Rada, Ioan Hora, Dominique Kivuvu şi Nuno Diogo, ultimele achiziţii ale "vişiniilor"

Peralta a venit la discuţii
Mijlocaşul Sixto Peralta a revenit sîmbătă la Cluj, urmînd să aibă o întîlnire cu preşedintele Iuliu Mureşan. Iniţial, mijlocaşul de 31 de ani a fost anunţat că nu se va mai conta pe serviciile sale.

Peralta are cel mai mare salariu de la CFR, 375.000 de euro pe sezon, iar cel mai probabil clubul îi va propune diminuarea substanţială a contractului pentru a rămîne în Gruia. "Peralta mai are contract încă un an de zile cu noi. Vom discuta şi urmează să luăm o decizie şi în privinţa lui", a precizat Mureşan.

Au renunţat la Bottone
Davide Bottone nu va mai continua la CFR în sezonul viitor. Şefii din Gruia speră însă să-i aibă în lot pe De Zerbi şi Piccolo. "Bottone nu va mai veni la Cluj, el este jucătorul lui AC Torino.

Dar sper ca, în cantonamentul din Austria, să-i avem în lot pe De Zerbi şi Piccolo", a declarat Mureşan. CFR a înregimentat în schimb un alt jucător din Italia, atacantul Saşa Bjelanovici (29 de ani, Vicenza).

Kone şi Traore, absenţi motivaţi
Iovrienii Yssouf Kone şi Lacina Traore vor reveni abia miercuri la antrenamente, fiind învoiţi de către preşedintele Iuliu Mureşan. "Yssouf Kone şi Lacina Traore se vor întoarce în 23 iunie. Cei 2 au întîmpinat ceva probleme cu vizele, dar s-a rezolvat. Referitor la Kone, acesta va rămîne deocamdată la CFR", a precizat oficialul clujean.

Mizează pe Ruiz
Cadu s-a bucurat de revenirea la echipă a argentinianului Diego Ruiz. Atacantul a fost împrumutat în sezonul trecut la Kasimpaşa. "Diego ne-a ajutat mult la cîştigarea primului titlu.

Este un tip de treabă, care şi-a făcut treaba în careul advers. Cred că el va fi surpriza", a spus Cadu. Preşedintele Mureşan se gîndeşte însă dacă îl va păstra în lot: "Diego Ruiz este jucătorul nostru, vom vedea ce vom face cu el". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
first2000
first2000  •  24 Iunie 2010, 14:51

SERVICE AUTORIZAT • OFERIM SERVICII DE : • INSTALARE WINDOWS + DRIVERE,ANTIVIRUS,APLICATII,ETC (WINDOWS XP,WINDOWS VISTA,WINDOWS 7) • SERVICE DESKTOP SI LAPTOP - REZOLVAM ORICE PROBLEMA !!! • COMERCIALIZAM COMPONENTE SI INCARCAM CARTUSE • CONFIGURARE SISTEME LA CERERE,INSTALARI COMPONENTE LA CELE MAI MICI PRETURI !!! CONTACT : 0766857957

daniserbanx
daniserbanx  •  23 Iunie 2010, 11:39

:)))) au scos taranii putin capul si gata (nu ma refer la cei din provincie, ci expres la cei ca bud)

skrilla
skrilla  •  22 Iunie 2010, 19:37
Postat de sundancekid pe 22 Iunie 2010, 19:30

Cind eram copil si astia nu transmiteau meciurile internationale atunci cind juca timisoara in cupele europene stateam cu radioul la urechi si incurajam timisoara ! Transpirm cind aveau o ocazie de gol si izbucneam in urale cin inscriau ! Acuma dupa ce am citi numeroase injurii ale asa zisilor banateni la adresa Romaniei in general sau a Bucurestiului in special ma lasa rece ! FC.NIMENI CIMISOARA !

Stai linistit ca orice roman a stat cu sufletul la gura cand Steaua sau Dinamo au jucat finale si semifinale in cupele europene.Si daca spui ca atunci cand erai copil te comportai ca atare,de ce te comporti si acum ca un copil?:) Nervi sa stii ca avem cu totii...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează