FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ (MECI ÎNTRERUPT ÎN MINUTUL 27)

Cadu explică de ce a sărbătorit golul în faţa galeriei lui ”U”: ”Nu puteam alerga 100 de metri pînă la fanii noştri. Jucăm din 3 în 3 zile, sînt obosit”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 22:11

Căpitanul feroviarilor i-a răspuns lui Claudiu Niculescu, cel care îl atacase marţi seara: ”El e un nimeni şi în România, şi în Portugalia”


Imediat după meci, Cadu a trecut pe la IML pentru a i se elibera un certificat medico-legal. Portughezul spune că va face plîngeri penale împotriva agresorilor săi, kinetoterapeutul Liviu Ciucă şi unul dintre angajaţii clubului Universitatea pe probleme de securitate. Căpitanul a declarat că a uitat conflictul cu Bornescu şi că, deşi se aşteaptă la un verdict favorabil CFR-ului, şi-ar dori să rejoace partida pentru a-i învinge pe "studenţi" în teren.

- Ricardo, povesteşte-ne puţin clipele de după golul marcat de tine din penalty.
- Am dat gol şi am mers în spatele porţii să mă bucur, consider că nu am făcut nimic exagerat. Am celebrat reuşita la acea poartă pentru că acolo am înscris, dacă aş fi făcut-o la cealaltă poartă, aş fi sărbătorit lîngă fanii noştri. În plus, nu aş fi putut să sprintez spre galeria noastră, pentru că erau cam 100 de metri şi trebuia să ţin cont de faptul că jucăm din 3 în 3 zile şi aşa aş fi obosit mai tare.

- Nu consideri că ai incitat suporterii prin gesturile tale?
- Dacă voiam să incit aş fi făcut semne obscene, eu doar am arătat emblema CFR-ului, clubul la care joc şi de care sînt plătit. Acelaşi gest l-a făcut şi Cristiano Ronaldo în Barcelona - Real Madrid şi nu a mai sărit nimeni să-l bată. Oricum, atmosfera a fost ostilă de la începutul partidei.

- De ce, ce s-a întîmplat?
- De cum am ajuns la stadion, bodyguarzii au început să mă înjure. Am ieşit să inspectăm gazonul, fanii mă înjurau de mamă. Credeţi că e plăcut? Nu am reacţionat, sînt obişnuit, asta e... Şi să vă mai spun ceva: eu îi respect pe fanii Universităţii, n-am nici o treabă cu ei, nu mi-au făcut nimic şi nu m-au ameninţat niciodată de cînd sînt la Cluj. Le înţeleg ataşamentul faţă de propria echipă, aşa cum cred că şi ei înţeleg ataşamentul meu faţă de CFR.

- Bornescu spune că te-a agresat pentru că l-ai numit "ţigan român"...
- Staţi puţin, e o mare minciună! Îl invit pe Bornescu să jure pe mama lui că l-aş fi catalogat aşa! Nu e deloc aşa. El oricum a vrut să bată pe toată lumea, şi pe Sougou, şi pe toţi. Nu l-a provocat nimeni, nu i-a spus nimeni nimic.

"Mi-am luat un pumn în stomac şi unul în ceafă!"
- Ce s-a întîmplat în drumul spre vestiare?
- Am ieşit de pe teren cu doi bodyguarzi. M-au condus în tunelul ce duce spre vestiare, iar la jumătatea lui m-au lăsat singur. În acel moment am primit un pumn în stomac şi unul în ceafă de la două persoane din staff-ul Universităţii.

- Claudiu a spus că eşti un nimeni în Portugalia şi că ai cîştigat în România sute de mii de euro...
- Am auzit şi eu că a spus asta... Cîştig banii ăştia pentru că-i merit şi pentru că am cîştigat trofee în Liga 1. Îi transmit că el este un nimeni şi în România, şi în Portugalia!

- Cu Bornescu mai există cale de împăcare?
- Nu am nimic cu Bornescu, cine ştie, poate cîndva vom fi coechipieri! Chiar mă pot întîlni cu el oricînd doreşte să vorbim normal, civilizat. Eu îl înţeleg, e greu cînd pierzi, poţi face acte necugetate, sîntem oameni.

- La ce decizie te aştepţi din partea Comisiei de Disciplină?
- Să cîştigăm, despre altceva nu poate fi vorba? Oricum, n-am nimic împotrivă să se reia partida, deoarece vreau să cîştig titlul pe teren. Sînt la Cluj, extrem de motivat, vreau să joc şi să-mi ajut echipa să iasă campioană.


"Vă spun eu că acest jucător s-a dus la galeria noastră, unde a înjurat. Poate credeţi că a mers să le compună o poezie de dragoste. Cum să compari gestul lui cu cel al lui Ronaldo? Au luat-o cu toţii razna?"
Claudiu Niculescu, antrenor "U" Cluj

"M-a făcut ţigan român şi de aici mi-am pierdut cumpătul. L-am împins mai tare, nu l-am lovit. După eliminare, mi-a zis că mă aşteaptă la vestiare să-mi ardă o bătaie. Păi, cum să mă baţi tu, mă, la mine acasă?"
Mircea Bornescu, portar "U" Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (106)
sapcarosie
sapcarosie  •  11 Mai 2012, 15:43
Postat de just_the_girl pe 10 Mai 2012, 13:47

Ronaldo a spus "Calmo, calmo" nu i-a injurat.

Si in plus de asta a facut-o in teren nu a iesit din spatiu de joc . Daca o facea in zona ultrasilor Barcelonei ii mutau cararea din dr.pe stg. in secunda 2.

sapcarosie
sapcarosie  •  11 Mai 2012, 15:42
Postat de bajatiberiu pe 10 Mai 2012, 19:21

nu sti sa faci diferenta intre Unguri si romani ,dar intre unguri si tigani sti ?

Du-te tu in ungaria ungure sa vz cam cum te privesc aia pe tine? Desi cred ca stii foarte bine cum.

robotzel
robotzel  •  10 Mai 2012, 20:27
Postat de bajatiberiu pe 10 Mai 2012, 19:21

nu sti sa faci diferenta intre Unguri si romani ,dar intre unguri si tigani sti ?

marlanule sti care este punctul comun pentru toate guvernarile de pana acum? UDMR-ul!!! Ei au fost in toate guvernarile care neau dus la sapa de lemn pana acum. sti ce reprezinta UDMR? un partid de bozgori. intelegi de ce au boala pe voi toti romanii? pentru ca sunteti cei mai vinovati de distrugerea tarii asteia. sti de ce avem boala pe cfr? pentru ca esteo echipa condusa de unguri. sti de ce nu meriti repect? pentru ca ti cu o astfel de echipa. mars de aici si mori si tu si toata natia ta spurcata de ungur borat.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează