FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Cadu îi răspunde dur lui Rednic: "E vina antrenorului că echipa nu juca nimic" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 16:42

Ricardo Cadu nu s-a lăsat mai prejos în conflictul cu fostul său antrenor de la CFR Cluj, Mircea Rednic.

Căpitanul lui CFR consideră că "Puriul" este principalul vinovat pentru rezultatele slabe din acest start de sezon: "Pe Rednic nu eu l-am demis, dar echipa nu juca nimic, la meciul cu Viitorul am cîştigat foarte greu, iar cînd echipa nu joacă antrenorul e de vină. Pînă la urmă nu mă interesează cine e antrenor, pe mine mă interesează să cîştig", a spus Cadu, confom Fanatik.

De asemenea, Cadu l-a lăudat pe noul antrenor al ardelenilor, Petre Grigoraş: "Despre Petre Grigoraş ştiu că a făcut întotdeauna treabă bună şi că este o persoană bună. Luni la ora 9.30 o să avem primul antrenament cu el".


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
cfrclujole
cfrclujole  •  06 Septembrie 2013, 18:40
Postat de danza pe 12 August 2013, 12:10

e cam greu sa scape......daca incep astia sa vorbeasca intra la bulau HUNguru , voi cum credeti ca au luat astia "cinspe" campionate?

Alt prostalau! Ti-ai scos degetul din dos ca sa mazgalesti pe aici?

danza
danza  •  12 August 2013, 12:10
Postat de snoopmind pe 11 August 2013, 23:42

ce prost e paskany, pana nu scapa de bisericuta aia de portughezi numai castiga nimic

e cam greu sa scape......daca incep astia sa vorbeasca intra la bulau HUNguru , voi cum credeti ca au luat astia "cinspe" campionate?

iliescusilviu
iliescusilviu  •  12 August 2013, 07:40

Cat De Idiot Sa fi Sa Spui Asa Ceva Da Cine Joaca Ma Pe Tere Tu Sau Antrenoru Mare Mai Este Prostia

Vezi toate comentariile (61)
Comentează