FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cadu luat din nou la ţintă: "E ca peronul, trece lumea pe lîngă el ca trenul în Gara de Nord"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 18:33

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Ricardo Cadu, este din nou luat la ţintă.

După ce Rednic a fost demis tocmai pentru că s-a certat cu portughezul din apărarea clujenilor, acum, Anghel Iordănescu este cel care l-a luat în vizor.

"Îmi amintesc cu mult timp în urmă, i-am transmis prietenului meu Andone că dacă vrea să facă treabă la CFR, trebuie să-l scoată pe Cadu.

Probabil este slăbiciunea patronului, dar eu nu cred că un preşedinte pe care il apreciez enorm de mult, cum este Mureşan, să nu îşi dea seama.

Să mă ierte Cadu, dar nu cred că Mureşan nu îşi dă seama că la cele mai multe meciuri sau la foarte multe meciuri ale CFR-ului, Cadu a fost peron, trecea lumea pe lînga el ca trenul în Gara de Nord.", a declarat Anghel Iordănescu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2013, 10:05

Cadu este omniprezent in jocul CFR-ului.Ca ultim aparator ,(un post foarte dificil si care te impinge uneori sa fii mai dur!),la centrari la corner ,la executat lovituri de 11 metri. Si ceilalti jucatori din liga 1 il respecta ( mai ales ..*strainii*-binenteles ) si il apreciaza. Este un jucator care pune osul ( si la propriu si la figurat) si isi asuma responsabilitatile. Posibil sa nu traverseze cea mai buna perioada din cariera lui ,dar un pic de respect nu strica. Cata mandrie la romani cand vreun jucator roman joaca bine in strainatate. Si cum nebatem joc de ei cand vin la noi isi fac treaba serios ,viata ,au cetatenie romana...

afc13
afc13  •  16 August 2013, 00:34

Cadu nu mai are forma de odinioara, mai ales ca nu tine de o viata sportiva exemplara. Incet incet apar semnale ca este depasit de multe ori de situatie. Problema ca in aceste momente devine agresiv si isi pune mentalitatea razbunatoare in fata intereselor echipei!!! Si uite asa strica si meciul altora. Eu unu - daca as fi antrenor - l-as scoate din echipa cat ar clipi (evident cu mana libera primita de la conducere) asta cu tot respectul pt realizarile sale pt CFR (care nu sunt numai ale lui!!!!)

mateiserban
mateiserban  •  15 August 2013, 21:59

Ce vrajeala pe Iordanescu. Daca ar fi Cadu liber de contract sa vedeti ce repede ar uita stelistii toate certurile;))) Parca il si aud pe MM: "Ce a fost a fost, nu mai conteaza. De azi inainte Cadu este jucatorul Stelei si va da 100% pentru echipa!"

Vezi toate comentariile (27)
Comentează