FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CFR CLUJ, MIERCURI, 15:30, GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cadu: "Poate CFR-ul o să-i dea fiori lui Gigi Becali" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 15:03

Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, crede că Steaua va avea o misiune foarte grea în tentativa de a-i detrona pe ardeleni de pe prima treaptă a Ligii 1.

"Am ajuns pe primul loc şi pentru că am avut un pic de noroc, dar şi pentru că avem calitate. E foarte bine pe prima poziţie, acesta a fost şi obiectivul nostru şi sperăm să-l păstrăm pînă la final.

Sînt 3-4 formaţii care se luptă acum la titlu, însă cred că doar noi şi Dinamo ne vom bate pînă la final. Stelei îi va fi foarte greu să ne ajungă din urmă. Se poate să fim noi pe primul loc şi să-i dăm noi flori lui Gigi Becali”, a spus Ricardo Cadu.

"Victoria Sportului cu Dinamo a fost un accident"
Acesta a vorbit şi despre obiectivele echipei sale pentru meciurile următoare: "Ar fi bine să obţinem 9 puncte în următoarele trei partide, dar momentan ne concentrăm pe jocul de mîine. Respectăm fiecare echipă, dar noi tot timpul abordăm meciurile la victorie.

Sportul e o formaţie bună, tînără, cu un antrenor bun, dar noi trebuie să batem, pentru că nu ne permitem paşi greşiţi în lupta pentru titlu. Cred că a fost un accident că au bătut la Dinamo”, a încheiat Ricardo Cadu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
nicco
nicco  •  21 Martie 2012, 15:02

Fiori lui G.Becali numai banii pot sa-i dea!

albusibiu
albusibiu  •  21 Martie 2012, 13:29
Postat de lucian.i pe 21 Martie 2012, 11:59

gura mica ...retur campionatul trecut CFR Cluj 0 - 3 Steaua Bucuresti ..restul e cancan

Datorita acelui meci ati castigat locul 4, nu? Bravoooooo! Cat despre 0-3, ia mai gandeste-te un pic. V-a dat gol un junior al CFR-ului, intr-un meci de noncombat. :)

lucian.i
lucian.i  •  21 Martie 2012, 11:59
Postat de azplayer pe 20 Martie 2012, 16:23

oile au memoria scurta...sa va amintiti voi cum v-a condus CFR-ul la voi acasa tot meciul si ati alergat disperati dupa egalare,pe care ati reusit-o cu un gol norocos al lui nila,cum n-o sa mai vedeti vreodata la stana...ca si nila joaca,nu gluma..mai e la voi ? Cu 2 cartonase rosii gratuit pt cfr si nici 11 contra 9 n-ati putut castiga !!! vai de oile voastre !!!

gura mica ...retur campionatul trecut CFR Cluj 0 - 3 Steaua Bucuresti ..restul e cancan

Vezi toate comentariile (38)
Comentează