FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cadu susţine că nu a dorit să-şi atace antrenorul după partida cu Steaua: "N-am nici un conflict cu Andone"

Ricardo Cadu
Ricardo Cadu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 12:33

Portughezul spune că s-a simţit dator cu o declaraţie de fair-play faţă de echipa pe care a considerat-o în ultimii ani neîndreptăţită să spere la cîştigarea campionatului.


- Ricardo, s-a interpretat o declaraţie a ta, de la finalul jocului, în sensul că ţi-ai atacat antrenorul. E un conflict între tine şi Andone?
- Nu, avem o relaţie foarte bună, cea mai bună relaţie pe care am avut-o cu un antrenor. Am păstrat legătura şi după ce a plecat în 2008, am vorbit des cu el, inclusiv lucruri legate de viaţa privată. Nu ar fi o exagerare să spun că sîntem prieteni. Ce am spus după meci? Era o declaraţie prin care am recunoscut superioritatea adversarului. În anii trecuţi am spus mereu că Steaua e o echipă slabă. Şi acum am spus doar adevărul: Steaua e o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Au reuşit şi ei să facă un grup bun, ca şi la noi.

- Cînd spui grup vorbeşti numai de jucători sau e şi antrenorul inclus?
- Vorbesc de tot ce face posibilă performanţa la un club, de la preşedinte şi directorul executiv pînă la antrenori, jucători şi masori. Doar împreună putem realiza lucruri importante. Cu Andone am reuşit 5 victorii consecutive în Liga Campionilor, dar văd că deja s-a uitat asta!

- Ce v-a lipsit atunci în campionat?
- Cred că n-am avut noroc. Nu mă refer la meciul cu Steaua, au cîştigat pe merit. Dar uite, cu Petrolul, am ratat penalty, în Giuleşti am pierdut de la 2-0, cu un om în plus, în prima etapă am remizat după ce am ratat 10 ocazii mari. Poate că ar fi trebuit să fim mai concentraţi în campionat. Nu e imposibil de recuperat diferenţa faţă de Steaua, dar lucrurile s-au complicat pentru noi. Chiar şi aşa, campionatul românesc e imprevizibil. Ştiţi cum e, dacă pierzi un meci pot începe scandalurile.

- Aveţi o problemă cu pregătirea fizică? Steaua a fost echipa mai proaspătă deşi a jucat în Europa joi, iar CFR marţi...
- Nu cred că e vorba de asta. Poate că am fost cam apatici, la începutul meciului de ieri (n.r. - duminică) şi nu-mi explic de ce. Dar, orice s-ar spune, e foarte greu să rezişti pe două fronturi în condiţiile în care ai atîtea probleme cu accidentările. Orice echipă din lume, din care iei 4-5 jucători importanţi, va avea mari probleme.


"Nu renunţăm la nimic. Vom avea nevoie de un parcurs fără greşeală pînă la finalul anului, pentru a mai avea şanse la campionat. Şi aşa va fi foarte greu, pentru că şi alte contracandidate stau mai bine în clasament"
Cadu, căpitan CFR Cluj

15 goluri a încasat campioana în 11 etape scurse din actuala stagiune a Ligii 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
rin08
rin08  •  09 Octombrie 2012, 14:06

mah miticilor sa-l sugeti la ciocan pe cadu tigani borati

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  09 Octombrie 2012, 13:49

vedeta mare Cadu asta! oricum minte! e un increzut ,sigur are ceva cu andonutu

david127
david127  •  09 Octombrie 2012, 13:47

Cefura nu vrea arbitrii straini,oare de ce ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează