FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Călărășenii s-au pus pe treabă după promovare » Cum se transformă stadionul pentru omologarea lui în L1

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 12:02

Promovarea istorică în prima ligă a celor de la Dunărea Călărași i-a făcut pe cei din Consiliul Județean să aloce două milioane de lei pentru investiții serioase în stadion. Iar de câteva zile e un adevărat șantier acolo.

"Este nevoie de o amenajare corespunzătoare a Complexului Sportiv Dunărea, pentru meciurile care vor urma să se desfăşoare la nivelul Ligii 1. Facem tot ce putem ca această promovare să fie cu adevărat istorică", spune Vasile Iliuţă, preşedintele CJ.

"Lucrările sunt în plin, toată lumea muncește de dimineață până seară pentru a termina în timpul stabilit toate proiectele de aici. Se montează deja o instalație de încălzire, după se face drenajul, apoi vom achiziționa gazonul de la o firmă specializată de lângă București. Suntem pregătiți pentru aceste lucrări importante la Călărași", spune Dan Alexa.

524.000 lei este suma pe care Consiliului Județean Călărași a alocat-o pentru montarea instalației de încălzire, a drenajului și a unui nou gazon pentru stadionul "Ion Comșa", care are 10.400 de locuri

"În ceea ce priveşte terenul de joc, firma care a câştigat licitaţia a început treaba imediat după jocul de acasă cu Chindia, din penultima etapă. Am primit asigurări că în 2 săptămâni vom avea gazon nou cu sistem de drenare, sistem de irigaţii, tot ce e nevoie în acest sens. Mai sunt însă de realizat lucrări privind sistemul de supraveghere video, accesul în stadion, montarea turnicheţilor şi a sistemului de ticketing, a caselor de bilete, a gardurilor separatoare, lucrări pe care le vom face cu angajaţi proprii", spune președintele clubului, Florin Brișan.

"Lucrările de modernizare au început cu o săptămână înainte de terminarea sezonului şi au cuprins în această primă fază partea de vestiare şi centrul de presă. Lucrările sunt în grafic şi mai mult ca sigur vor fi gata până la începutul lunii iulie. S-au schimbat instalaţia sanitară, instalaţia electrică, au fost recompartimentate spaţii pentru desfăşurarea conferinţelor de presă, potrivit cerinţelor impuse de LPF", a mai declarat acesta.

"Continuăm împreună cu Alexa şi în Liga 1, unde-mi doresc din suflet să avem o evoluţie mulţumitoare, care să ne asigure supravieţuirea în elita fotbalului de la noi din ţară. Îi asigur pe toți cei din echipă, jucători și staff, în continuare de tot sprijinul meu şi al Consiliului Judeţean!"
Vasile Iliuţă, președinte CJ Călărași

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează