FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0

CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0 // Dan Alexa a răbufnit: „Am fost înjurat de mamă! Mi-a zis și ea: «Dane, unde nu eşti tu înjurat?!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 09:15

Dunărea Călărași a câștigat meciul cu Dinamo, scor 1-0, și a urcat deasupra locurilor direct retrogradabile. Antrenorul Dan Alexa a avut însă o ieșire dură la adresa contestatarilor.

„Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă, sunt obişnuit, e obişnuită şi ea. Mi-a zis:«Dane, unde nu eşti tu înjurat?!». Tot Dan Alexa sunt, ăla care a reuşit promovarea și care acum se bate pentru salvarea de la retrogradăre cu şanse bune.

La începutul campionatului, indiferent pe cine întrebai, indiferent cum am început, toată lumea ne vedea retrogradaţi. Pentru că echipa asta nu are pedigree de Liga 1, suntem echipa cu bugetul cel mai mic. Lumea uită lucrul ăsta”,  a declarat Dan Alexa conform TV Telekom Sport. 

Discuții avansate pentru plecare

„Am rămas la Călăraşi, deşi aveam oferte. Unele discuții erau chiar foarte avansate. Am rămas pentru că apreciez foarte mult oamenii care sunt în jurul echipei. Într-adevăr, există o răutate, un interes. Le spun acum celor care mă contestă că eu nu plec de la Călăraşi, să se liniştească”, a adăugat Alexa.

Vezi și: 

Clasamentul LIVE și programul din play-out

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0 // Mircea Rednic, ironic cu elevii săi: „Astăzi mi-au plăcut doar adversarii. Există a șaptea zi de Paște? Noi ciocneam ouă, iar ei jucau”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
hristac
hristac  •  05 Mai 2019, 17:41

daca si asta este antrenor....... vai de mama noastra ! par lung si chiar mintea scurta,pe meserie vorbesc,altfel e gigolo,smecher... de toate,un baiat de cartier. e plina tara de baieti ca alexa

mioriticul
mioriticul  •  05 Mai 2019, 16:50

Da in carpeta cind ajungi sa fii îmbrăcat?

111232303425167
Wlm Shkspr  •  05 Mai 2019, 16:05
Postat de mosykw1 pe 05 Mai 2019, 15:44

Daca este injurat si cand este blat...!

Noroc ca meciuri ca Viitorul - fc5b, sau Astra-fc5b, sau FC Botosani-fc5b nu sunt blaturi, ci doar banale cumetrii...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează