FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cămătaru: "Moţi şi Goian nu dau încredere defensivei lui Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Fostul atacant al lui Dinamo, Rodion Cămătaru (51 de ani), a comentat pentru gsp.ro analiza făcută de redactorul şef adjunct al Gazetei, Andrei Vochin, pe marginea derby-ului de mîine.

Conform statisticii publicate azi în ziar şi pe site, roş-albii stau prost la capitolul eficacitate. Cum comentează Cămătaru? "Am citit şi eu. Într-adevăr, Dinamo a avut o perioadă slabă în tur, din punctul de vedere al realizărilor ofensive. Care sînt cauzele? În opinia mea, totul pleacă de la defensivă, de la stoperi, care nu dau siguranţă echipei", a explicat el.

Apoi a continuat: "Este vorba despre Moţi şi despre Lucian Goian, aţi văzut că au tot gafat. Apoi, mijlocul terenului. Nu se contruieşte aproape deloc acolo. Marius Niculae şi Adrian Cristea sînt atacanţi, dar ei trebuie ajutaţi cu pase".

Cu referire la meciul de mîine, fostul atacant a subliniat: "Lăsînd la o parte subiectivismul, Dinamo are o echipă mai organizată. Şi la nivel individual, şi la nivel colectiv, cred că este peste Steaua. Ei nu au rupt gura tîrgului, nici ca transferuri, nici ca joc. Asta nu înseamnă că roş-albaştrii sînt din start bătuţi".

Rodion Cămătaru a jucat trei sezoane la Dinamo (1986-1989), marcînd 76 de goluri în 89 de partide. În 1987, a cucerit trofeul Gheata de Aur, după ce a înscris 44 de goluri în de 33 de meciuri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
stel1stu
stel1stu  •  16 Martie 2010, 14:52

dinamo este o GLUMA

gavroche
gavroche  •  16 Martie 2010, 14:23

www .youtube. com/watch?v=iO3SCgDgqjQ

 •  16 Martie 2010, 13:37

Camataru nu a fost jucatorul echipei dINAMO,a fost japca Militiei! Daca va uitati cum a castigat el Gheata de aur va speriati!!Contracandidatul sau ,Toni Polster, declara ca nu e posibil sa inscrii 21 de goluri in 7 etape, asa cum a facut Camataru!Noi stim ca atunci era posibil!CAMI lasa-ne, aleoarde chiparosule,legenda ta e la Craiova ,praleo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează