FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Camora a răbufnit pe aeroport: "Credeți că sunt prost?! Toți sunt în spate șmecheri, în față, puțini!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 17:33

Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj, a răbufnit când a fost întrebat despre implicarea fotbaliștilor în demiterea lui Edi Iordănescu. 

"Credeți că sunt prost? Că nu știu de unde a venit informația, sau ce? Nu sunt prost! Eu am făcut echipa lui Edi? Hai să fim seriosi, că nu sunt prost! Nici nu mai vreau să vorbesc despre asta, că îmi vine să râd.

Acum toți sunt șmecheri! Toți sunt în spate șmecheri, în față, puțini! Din spatele laptopului și eu pot să fac ce vreau", a declarat Camora pe aeroport, conform TV Telekom Sport, la întoarcerea din Armenia, unde CFR s-a impus în fața lui Alashkert, scor 2-0, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League.

Camora s-a referit la faptul că informația conform căreia jucătorii au avut un rol decisiv în demiterea tehnicianului a răsuflat de la oameni din interiorul clubului. 

Edi Iordănescu a fost demis de pe banca campioanei României după doar 3 partide: Supercupa României câștigată în fața celor de la U Craiova, scor 1-0, egalul din campionat contra lui FC Botoșani, scor 1-1, și înfrângerea contra lui Malmo, scor 0-1, în prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
qwerty007
qwerty007  •  11 August 2018, 02:20

Ohile care cred ca Fcsb e Steaua comenteaza si ele pe aici....

marius.bxl
marius.bxl  •  10 August 2018, 21:11

Esti un om cu 2 a fețe imigrantule

zagna
zagna  •  10 August 2018, 20:45

Nu, nu cred. Dar cred ca ești un fotbalist mic și om și mai mic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează