FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 3-0

Campionii lui Hagi sunt cu gândul la Ligă: "N-avem cum să nu ne gândim la asta"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 22:24

Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit de prestația fotbaliștilor săi în meciul cu Gaz Metan (3-0) din prima etapă și susține că echipa a început deja să se gândească la "dubla" cu APOEL Nicosia din turul al treilea al Ligii Campionilor.

"Am făcut un meci bun de la început până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin. Toate meciurile sunt grele, campionatul o să fie greu. Vom avea un meci frumos cu CFR Cluj, îl întâlnesc pe Dan Petrescu, ne respectăm, o să vedem cine va câştiga.

Se apropie şi preliminariile, nu avem cum să nu ne gândim la asta. Ei (n.r. APOEL Nicosia) au mai multă experiență, dar am crescut şi noi, ne jucăm şansa", a declarat Hagi la TV Dolce Sport.

Viitorul va juca pe teren propriu meciul tur cu APOEL, pe data de 25 iulie, în timp ce returul din Cipru va avea loc pe 1 sau 2 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close