FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Când se inaugurează noul stadion al Rapidului » Anunțul conducerii: „Avem o problemă”

Daniel Niculae (38 de ani), președintele Rapidului, a anunțat că noul stadion din Giulești poate fi inaugurat cel mai devreme în luna februarie a anului viitor. Nou-promovata se confruntă cu probleme în obținerea avizelor.
Daniel Niculae (38 de ani), președintele Rapidului, a anunțat că noul stadion din Giulești poate fi inaugurat cel mai devreme în luna februarie a anului viitor. Nou-promovata se confruntă cu probleme în obținerea avizelor.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 17:20 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 17:31

Daniel Niculae (38 de ani), președintele Rapidului, a anunțat că noul stadion din Giulești poate fi inaugurat cel mai devreme în luna februarie a anului viitor. Nou-promovata, care în prezent își dispută partidele de „acasă” pe Arena Națională, se confruntă cu probleme în obținerea avizelor.

„Cel mai devreme, inaugurarea va fi facută în luna februarie. Recepția probabil va fi făcută peste o lună. 

Sunt probleme la avize. Biroul va fi undeva cu vedere spre stradă și Teatrul Giulești, iar birourile clubului sportiv vor fi în cealaltă parte. Va fi o zonă amenajată cu un restaurant, precum la marile echipe”, a declarat Niculae, conform digisport.ro

+7 FOTO

Daniel Niculae, despre noul stadion al Rapidului: „Este foarte cochet”

„Poți lua cina și să ai vedere și către stradă și către terenul de fotbal. Stadionul este foarte cochet. Acustica este una senzațională. Și eu mi-aș fi dorit să avem undeva la 19.230 de locuri, dar până la urmă este ok și așa. 

Sperăm să îl umplem meci de meci, iar derby-urile să le jucăm pe Arena Națională. Capacitatea Giuleștiului este una mică, mai ales pentru meciurile importante”, a mai spus oficialul alb-vișiniilor.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Arena Națională nu se mai închide! Veste mare pentru FCSB și Rapid

Informații importante primite de FCSB și Rapid, cele două echipe bucureștene care jucau meciurile pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

Concertul Forever Hit ce trebuia să aibă loc sâmbătă pe 18 setembrie la București, pe Arena Națională, a fost anulat.

„Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022”, a fost mesajul transmis de organizatorii în urmă cu scurt timp.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Rapid - Gaz Metan

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapid, dezmembrată! » Adversarele să ia notițe: cum anihilezi un bloc defensiv

Final în negocierile dintre Rapid și Hatem Ben Arfa » Daniel Niculae: „L-am adus pe «Ben Arfa de Giulești»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cirus11
cirus11  •  16 Septembrie 2021, 19:18

Niste incompetenti!! Stadionul trebuia sa fie gata in primavara 2020 (CEL TARZIU!!) si cand colo ei il inaugureaza in 2022... doar 2 ani intarziere. Constructorul plateste si el niste penalitati??? Asa ar trebui.

tororosso
tororosso  •  16 Septembrie 2021, 18:02

Măi să fie ! ...la o așa echipă mare capacitatea Giuleștiului este una mică, mai ales pentru meciurile importante . La valoarea Rapidului normal ar fi să joace pe Camp Nou !

senzor1
senzor1  •  16 Septembrie 2021, 17:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează