FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1 // Căpitanul Camora e dezamăgit de startul slab: "Trebuie să arătăm de ce suntem campioana României. Botoșani a avut o ocazie și a dat gol"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 23:06

Campioana CFR Cluj s-a încurcat în prima etapă a Ligii 1 pe teren propriu contra lui FC Botoșani, scor 1-1, însă căpitanul ardelenilor, Mario Camora, a considerat rezultatul nedrept și s-a arătat foarte supărat la interviurile de după meci.

"Trebuia să câștigăm. Ei au avut o ocazie și au dat un gol. Am început moale repriza a doua și am plătit pentru asta. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu am făcut ce ne-a cerut Mister. Ne-a spus să intrăm în atac și să dăm gol pentru a închide meciul. Suntem campioana României, suntem responsabili și trebuie să demonstrăm de ce am ieșit campioni. Marți trebuie să arătăm altă față", a declarat Camora la Look TV.

  • CFR debutează marți în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, acasă, cu suedezii de la Malmo, locul 7 în campionat. Meciul va fi de la ora 19, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

"am vrut să nu pierdem"

Lorand Fulop, marcatorul golului botoșănean, recunoaște că obiectivul echipei sale a fost să nu fie învinsă: "Am jucat meciul ăsta în așa fel încât să nu pierdem. Am făcut o primă repriză mai slabă, dar în a doua parte ne-am revenit. Am marcat, sunt fericit. Puteam da două goluri, era extraordinar, dar n-a fost să fie. Nu e cazul să ne gândim la play-off acum, avem meci cu Hermannstadt. Totuși, cred că putem merge în play-off".

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1
Au marcat: Vinicius 26 / L. Fulop 48

PROGRAMUL ETAPEI #1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari
Luni, ora 18 Gaz Metan - Chiajna
Luni, ora 21 Craiova - Poli Iași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cj666
cj666  •  21 Iulie 2018, 07:54
Postat de Vladescu Mircea pe 21 Iulie 2018, 05:47

Greu fara un penalty moka ca in trecut , greu !!!!!Lasa ca intra si perla coroanei de saptamaqna viitoare si luati mai multe !!!!!Sunteti penibili !!!!

Prostane, greu cand nu primesti 2 penalty-uri clare... dar te poti astepta de la o *** sa inteleaga ceva?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

instigatorul
instigatorul  •  21 Iulie 2018, 07:22

Asta arată CA CAmora nu a fost atent la meci. Cu puțină atenție îi bătea Botosaniul . Le a făcut Golofca mucii haturi .

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Iulie 2018, 05:47

Greu fara un penalty moka ca in trecut , greu !!!!!Lasa ca intra si perla coroanei de saptamaqna viitoare si luati mai multe !!!!!Sunteti penibili !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează