FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Care e, de fapt, relația dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime: „Am pornit niște afaceri, dar suntem în lumi complet diferite. E foarte distractiv la telefon”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 17:36

FC Botoșani, echipa finanțată de Valeriu Iftime, a fost surpriza plăcută a sezonului regulat. Moldovenii au terminat pe 3, peste FCSB. 

Patronul botoșănenilor a vorbit, după victoria cu Poli Iași, 2-1, despre relație pe care o are cu Gigi Becali, om de fotbal cu care a făcut mai multe tranzacții de jucători în ultimii ani. 

„Nu sunt prieten cu Gigi Becali, ci doar am pornit nişte afaceri, dar suntem în lumi complet diferite. Suntem cumva apropiaţi de partea asta religioasă, dar toţi cei care cred în Dumnezeu sunt fraţi în partea asta creştinească. 

În rest, eu cu Gigi Becali m-am văzut o singură dată în viaţă. Ce e cu voi? O singură dată! Am vorbit la telefon de mai multe ori şi e foarte distractiv la telefon. E un club care aduce bani în România”, a declarat Valeriu Iftime, în cadrul unei conferințe de presă. 

FC Botoșani și FCSB se vor înfrunta în prima etapă a play-off-ului, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

VIDEO // Match Preview. Botoșani - FCSB

Vezi și: 

S-a stabilit programul primelor două etape din play-off și play-out » Când joacă FCSB și Dinamo + cel mai interesant duel al acestei săptămâni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  25 Februarie 2020, 21:57

Iftime este în Botoșani alfa și omega. Presa locală abundă de stiri despre el, este în toți și toate. Convoacă autoritățile, ridică șefi în picioare sau îi culcă după cum are chef. De urmărit acest Porumboiu al Moldovei. Spre deosebire de alți potentați ai Moldovei vrea imagine și ăi merge bine.

117857126132630
Tudor Dulca  •  25 Februarie 2020, 20:24

Alegorie?... Moliere?... La ei ca si la noi?... la romanika?.... nimic nu ma mai mira... alba-i neagra, neagra-i alba, zilele se lungesc... Bekalu`, Iftimie, Rotaru, PitzurkaBarbut, Dragomir, Sandu, Plexi-Glas-Basel Cartzu, noi, iar romanika.... ghilimele, si refrenul ce ne reprezinta: "Soarele și pionierii / SI-AU DAT MANA PESTE TZARA / Și-n avântul primăverii / Au scăldat plaiul ei minunat!". Cooperativele eterne misto, Hagi Viitorul lu Radu Banciu, deposedare, cu picioarele-nainte, la rupere... primavara, Iftimie, Bekalu`, Burleanu, noi... toti... cati "nu am dat ortu` popii", am trecut iarna si am dat de primavara. Caragiale este, "curat-murdar, nene Iancule!". Viata e o comedie, fara sfarsit!

103798407052226
 •  25 Februarie 2020, 20:08

nu m-ar mira ca botosaniu sa fie in romania si sa joace in liga 1,in play-off in locu lu "bad boys dinam-o" !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează