FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Cârțu se ia de căpitanul Craiovei: „N-avea voie! Ne-a surprins pe toți”

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, l-a taxat pe căpitanul Nicușor Bancu, eliminat în returul din semifinalele Cupei României cu Sepsi, scor 0-1, 1-3 la general. +6   FOTO
Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, l-a taxat pe căpitanul Nicușor Bancu, eliminat în returul din semifinalele Cupei României cu Sepsi, scor 0-1, 1-3 la general.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 17:23 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 17:37

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, l-a taxat pe căpitanul Nicușor Bancu, eliminat în returul din semifinalele Cupei României cu Sepsi, scor 0-1, 1-3 la general.

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova: „Bancu n-avea voie să facă gestul ăsta”

Revine cu CFR Cluj? Anunțul făcut de Petrea despre vedeta FCSB
FCSB
Revine cu CFR Cluj? Anunțul făcut de Petrea despre vedeta FCSB

Bancu nu avea voie să facă gestul ăsta, nu numai că e capitan, dar el trebuia sa cedeze ultimul. Era măcinat şi de faptul că a fost depăşit uşor acolo. Şi pe noi ne-a surprins, pentru că el e un băiat educat, care nu face de regulă aşa ceva. Ne-a surprins pe toţi. 

O să ia şi el 2 etape de suspendare cum a luat și Săpunaru, asta e. Acum ce să facem? Să-i luăm capul? Pe noi ce ne deranjează e că a abandonat lupta. Un căpitan de echipă n-are voie să abandoneze lupta!”, a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport.

Nicușor Bancu, gest grosolan în CSU Craiova - Sepsi 0-1

Nicușor Bancu a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști de pe teren în CSU Craiova - Sepsi. Mai întâi, el a greșit decisiv la golul celor de la Sepsi. Căpitanul oltenilor a completat apoi seara neagră cu două gesturi grosolane, sancționate instant de „centralul” Horațiu Feșnic cu cartonașul roșu.

+2 FOTO

La o fază banală, în momentul unui aut, aproape de poarta lui Pigliacelli, Bancu și-a pierdut cumpătul. Și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Ashkovski. Căpitanul Craiovei nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu.

CFR Cluj - CSU Craiova » Cu o victorie, ardelenii rămân favoriți la titlu!

Ce suspendare riscă Nicușor Bancu, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Așkovski în finalul semifinalei cu Sepsi
CSU CRAIOVA
Ce suspendare riscă Nicușor Bancu, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Așkovski în finalul semifinalei cu Sepsi
Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Nicușor Bancu, după eliminarea din cupă: „Tensiunea și-a spus cuvântul”
CRAIOVA - SEPSI 0-1
Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Nicușor Bancu, după eliminarea din cupă: „Tensiunea și-a spus cuvântul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
prazberg
prazberg  •  17 Mai 2022, 07:53
Postat de persanu pe 13 Mai 2022, 18:40

Ce sa se bata la titlu Craiova , cu cine ? Cu Bancu si Ivan ? Cu Markovic ?Cu Nistor ??? Cu Mateiu si Papp ??? Voi sunteti sanatosi la cap ? Faceti un exercitiu de imaginatie doar si uitati-va putin peste echipele care au castigat titlul in Romania si comparatii cu jucatorii pe posturile respective. Nistor si Ivan se rup domne, pare ca au vreo boala ceva cand alearga , as vrea odata sa-l vad si pe Seroni de la Botosani langa ei. Imi aduc aminte cu amuzament si de Burlacu ... Eu nu stiu pe ce ce criterii si cine aduce asemenea fotbalisti la Craiova .... Sa ma ierte Dumnezeu , dar fotbalistul se vede dupa cum alearga si dupa cum loveste mingea ... Daca astia de mai sus stiu sa si loveasca mingea si sa alerge ... eu schimb sportul. Nu degeaba v-au eliminat necunoscutii aia din Conference League ... Si voi vreti titlul ???? Atentie mare ca in liga 1 vin echipe cu pretentii ... U Cluj si Petrolul ... daca se mai updateaza si Farul si Rapid ... imi e mila de fanii Craiovei ... Daca se mai ambitioneaza si Craiova lui Mititelu ... s-a cam terminat cu CraiOlguta .

Toti jucatorii care i-ai enumerat sunt valorosi dar au probleme... Ivan se crede vedeta deja, incercand foarfeca cu Sepsi la 0-0. Lui Markovic ii plac sarmalele, Papp sare bine cu capul la faze fixe si nu e fundas rau, e cam putoare cateodata, lui Bancu i s-a urcat la cap banderola si nu e fundas stanga, e folosit acolo sa prinda nationala, Nistor era super jucator la dinamo, la Craiova e fericit sa primeasca salariul, nu-l prea mai intereseaza fotbalul, Mateiu s-a certat cu Reghe si stie ca va pleca, probabil la Sepsi, etc. Jucatorii sunt bunicei, dar Rotaru le permite multe...

1788161314734333
Dzeco Marco  •  14 Mai 2022, 00:09

Dupa UMILINTA cu " galactica " LACI, veni un sezon ZERO BARAT !!! Anul asta cina va mai scoate din turul intai preliminar conferinta LINGU ? ? ? Anul asta o sa scapati de o NOUA UMILINTA ISTORICA in turul unu preliminar conferinta LINGU !!! Nu de alta, dar echipe mai slabe decat LOKOMOTIV TBILISI sau LACI, nu prea se mai gasira !!!KARAGANDHY e cu 2 clase peste voi si fcsb la un loc !!!

1788161314734333
Dzeco Marco  •  14 Mai 2022, 00:04

***, iar va lua becali CAIMACUL ? ? ? Acum o luna visati ca luati campionatul, cupa, CIMAPIONS LIGU ... acum o luarati pe aratura iar .... in 3 zile s-a dus *** tot " visu " !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează