FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Oficial! Rednic l-a adus la Dinamo pe fostul fotbalist de la FCSB, cotat acum la 700.000 de euro

Carp a semnat cu Dinamo / Sursă foto: Facebook FC Dinamo
Carp a semnat cu Dinamo / Sursă foto: Facebook FC Dinamo

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 13:30 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 22:15

Cătălin Carp (28 de ani), fundașul central moldovean trecut pe la FCSB și CFR Cluj, a semnat astăzi cu Dinamo. Fotbalistul a fost prezentat oficial în urmă cu scurt timp. 

UPDATE 15:30 A semnat Carp!

„Dinamo București anunță transferul internaționalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a „câinilor”. 

Oficial! Rednic l-a adus la Dinamo pe fostul fotbalist de la FCSB, cotat acum la 700.000 de euro

Știrea inițială:

Cătălin Carp a evoluat ultima oară pentru Tambov, în prima ligă din Rusia. Internaționalul moldovean mai are în CV echipe precum CFR Cluj, FCSB, Viitorul și Ufa, unde a fost coleg cu Ionuț Nedelcearu. În tricoul primei reprezentative de peste Prut, Carp a strâns 36 de meciuri și două goluri. 

Cotat de transfermarkt la 700.000 de euro. Cătălin Carp evoluează atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de mijlocaș defensiv.

Dinamo a mai negociat cu Carp și la începutul lui septembrie, însă atunci i-a refuzat pe „câini”. „Nu mai vine. Probabil că își găsește în altă parte. N-am cerut nicio explicație. Probabil că a prins un salariu mai mare”, spunea Iuliu Mureșan la acel moment.

Carp, după ce a semnat cu FCSB: „Rădoi e idolul meu!”

Carp și-a făcut junioratul la Șahtior și Dinamo Kiev, însă debutul la seniori l-a prins în tricoul lui CFR Cluj, pentru care a evoluat 17 meciuri în perioada 2014-2015. Carp a lăsat apoi Gruia pentru a semna cu FCSB, în iulie 2015. N-a rezistat prea mult nici la clubul lui Gigi Becali, unde a prins doar 9 meciuri.

În momentul în care a semnat cu FCSB, Carp declara: „Acest transfer este un vis împlinit pentru mine. Urmăream meciurile Stelei de când eram mic și pot spune că Mirel Rădoi este idolul meu”. În acel moment, roș-albaștrii erau antrenați chiar de către actualul selecționer.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo urmează să mai prezinte vineri și un atacant străin.

Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo!

Nikolaos Kainourgios (extremă stânga din Grecia, de 23 de ani) a fost deja prezentat oficial la Dinamo.

Nikolaos Kainourgios l-a impresionat pe Mircea Rednic în perioada de probă și a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului în curs, așa cum GSP anunțase în urmă cu 3 zile. Fotbalistul grec a evoluat ultima dată în Belgia, la Zulte Waregem, echipă de care s-a despărțit în luna iulie a acestui an. A venit la Dinamo din postura de jucător liber.

Nikolaos Kainourgios va purta tricoul cu numărul 16 la Dinamo. Fotbalistul grec a intrat deja în programul normal al formației.

Oficial! Rednic l-a adus la Dinamo pe fostul fotbalist de la FCSB, cotat acum la 700.000 de euro
Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo!

VIDEO Mircea Rednic, furios după înfrângerea cu FC Argeș: „Trebuie să nu mai dăm vina pe ghinion, e al treilea meci la rând”

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Ofertă de 500.000 de euro pentru „noul Belodedici”, fotbalistul dorit și de FCSB: „Nici n-am stat de vorbă!”

Continuă scandalul! Rednic, acuzat că și-a umilit jucătorul de la Dinamo: „Trei ani stau acolo după ce mi-a făcut!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  28 Octombrie 2021, 22:37

Foame de clickuri

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Octombrie 2021, 19:41

GSP nu se dezminte!Cica„fostul fotbalist de la fcsb”!!!Cu toate ca jucatorul debutase la...CFR,pentru care jucase mai multe meciuri!Dar cand a fost vorba de legitimarea jucatorilor Adrian Cristea,sau Tamas,sau Tucudean sau Gnohere -care au jucat si la fcsb-dupa ce au jucat la Dinamo(ba unii dintre ei chiar au debutat la Dinamo)-GSP nu mai zicea de„fostul fotbalist de la Dinamo”!Nu!Zicea-daca zicea-ca fotbalistul....„a trecut si pe la Dinamo”!Oare de ce?!

toti_postacii_sunt_it_isti
toti_postacii_sunt_it_isti  •  28 Octombrie 2021, 19:13
Postat de aress123 pe 28 Octombrie 2021, 18:12

Pai astia ar fi fost vedete la voi, fara suparare. La FCSB sunt alte pretentii.

la steaua nu avem nevoie de prostalai ca tine!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează