FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Cătălin Moroșanu, la un pas să fie bodyguard-ul lui Gigi Becali! Motivul pentru care l-a refuzat pe patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 08:54

Kickboxerul Cătălin Moroșanu (35 de ani) a dezvăluit că în trecut a fost ofertat de Gigi Becali, patronul FCSB, pentru a fi bodyguard-ul acestuia, dar a decis să nu accepte oferta

După ce a fost protejat de Cătălin Zmărăndescu, Gigi Becali l-a dorit pe Moroșanu. Cunoscut ca „Moarte din Carpați”, luptătorul a dezvăluit că în 2008 a primit o propunere de la patronul FCSB, dar a refuzat-o după o discuție cu antrenorul său.

„Am preferat să caut gloria, să-mi urmez visul! Să merg pe cărarea aia îngustă, nu pe autostrada. Am fost atenționat de antrenorul meu, care mi-a zis «Te duci la Gigi Becali și o să dai de şmecherie, o să ai maşină, o să ai casă». Mi se ridicau figurile la cap mai repede decât prevedea legea”, a declarat Cătălin Moroșanu la AntenaSport.

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medlcală

+2 FOTO

Cătălin Moroșanu se face actor! 

Cătălin Moroșanu (35 de ani) va juca într-un film pentru copii, din care va face parte și vedeta TV Dan Negru (49).

„Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit. „O să începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil"", a spus Moroșanu pentru Antena 1.

Citește mai multe știri despre FCSB

Gigi Becali face curățenie la FCSB: până acum a dat afară o echipă întreagă! Cum arată „11-le” renegaților

Harlem Gnohere a rupt tăcerea după despărțirea de FCSB: „Becali face schimbările și primul «11». E frustrant!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează