FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cătălin Munteanu: ”Nu ne sperie faptul că rivalii se întăresc”

Cătălin Munteanu
Cătălin Munteanu

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 13:56

Mijlocaşul dinamovist Cătălin Munteanu spune că respectă decizia lui Ioan Andone de a nu mai continua la Dinamo, însă încă mai speră ca tehnicianul să se răzgîndească şi să continue reconstrucţia echipei din "Ştefan cel Mare".

- Cătălin, ce se va întîmpla la Dinamo după doi ani terminaţi pe locul 6?
- Noi ne gîndim ca în fiecare sezon să luptăm pe toate fronturile. Iar la sfîrşit să încheiem sezonul cît mai sus. În principal, trebuie să ne calificăm în grupele Europa League. Vor fi mai multe candidate la titlu. Printre care şi noi. Sînt vreo 6 echipe cu loturi valoroase.

- Cine va fi antrenor, pînă la urmă?
- Antrenor avem, este Ciobi, care este alături de noi.

- Andone?
- Toate zvonurile erau că nu va mai continua, că nu va mai veni. Noi am fost surprinşi. Fiecare îşi alege viitorul şi fiecare ştie ce face. El a ales să nu mai vină, e alegerea dînsului, ştie cel mai bine. Vă daţi seama că şi noi aşteptăm să se întoarcă. Am început un drum împreună, o reconstrucţie.

- Ce transferuri v-ar trebui?
- Vom vedea. Cei din conducere ştiu şi dacă vor fi posibilităţi şi vor trebui întărîri, vor face. Nu ne pune pe gînduri că adversarii se întăresc. Noi trebuie să ne gîndim la noi, în primul rînd. Cred că avem un lot valoros şi trebuie să avem linişte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
reddogsv
reddogsv  •  15 Iunie 2011, 09:20

Adevarata imagine a clubului se poate vedea inca de la intrare ! Portile neingrijite, trotuarele crapate prin care iese iarba, casele de bilete mizerabile, dedicatiile colorate (la propriu si la figurat) catre Borcea ! Unul e la Miami, unul doarme pe scaun, ,,ala micu de respira greu'' (Savulescu) e crai si monden si il intereseza mai mult Pegasul sau, iar cei 2 binefacatori taie si spanzura dupa cum vor ! Toata viata am tinut si voi tine cu Dinamo dar nu pot decat sa le urez o ,,moarte'' cat mai usoara!

reddogsv
reddogsv  •  15 Iunie 2011, 08:57

Nu se tem nici intr-un an dar nu pot termina pe podium! Se tot pregatesc de C.L.! jalnici! Eu cred astora le se impune ce sa declare ca altfel nu imi imaginez cum poti decalara asemenea prostii! An de an pun placa cu,,suntem Dinamo, suntem puternici, avem cel mai bun lot'' Rahat cu apa rece ! Citesc zilnic capitolul de sport si vad perlele care le scot terminatii astia desi am jurat ca nu mai citesc nici un ziar de sport! Rupti in fund dar se mai dau si mari.Anul asta nu mai prindem locul 6! Mercenari toti! Balgradean,Torje si Danciu (partial fotbalist pentru ce a fost) merita sa mai stea,restul afara! Dintr-un club de traditie Dinamo a ajuns cimitirul elefantilor!

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  14 Iunie 2011, 20:56

cum sa va intereseze si voi sunteti praf:| romania fotbal=0 aici toti vor sa scoata banii din fotbal nu sa bage numa luati banii cu miile si sunteti praf...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează