FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cătălin Zmărăndescu a povestit înlăcrimat un episod cu Gigi Becali: „Pentru asta, toată viața…”

Cătălin Zmărăndescu, emoționat la GSP Live.
Cătălin Zmărăndescu, emoționat la GSP Live.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 12:04 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 17:18

Cătălin Zmărăndescu (47 de ani), fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a fost invitat în la GSP Live, unde a făcut o incursiune amănunțită prin anii în care a fost angajatul patronului de la FCSB.

  • Cătălin Zmărăndescu a fost implicat, în anul 2009, în scandalul sechestrării celor care-i furaseră maşina lui Gigi Becali. 
  • În final, a ajuns să ispășească o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, el stând în detenție, la acea vreme, timp de 29 de zile.

Fosta gardă de corp a latifundiarului din Pipera și-a adus aminte de un moment dificil petrecut la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Gigi Becali, când acesta i-a oferit 3.500 de dolari pentru a-și recondiționa casa. 

Cătălin Zmărăndescu s-a emoționat  rememorând acea întâmplare, luptătorul fiind vizibil marcat de respectiva ipostază.

EXCLUSIV Scene șocante! Cătălin Zmărăndescu a rememorat urmărirea hoțului mașinii lui Gigi Becali: „Alergam după el spre Victoriei. Mi-am zis că sunt prost dacă îl scap. Atunci a scos briceagul!”

Cătălin Zmărăndescu la GSP Live: „Aveam în casă o canapea, vai de mama ei, și trei linguri. Gigi a auzit și mi-a dat 3.500 de dolari”

- Cătălin, spune-mi ceva din vremea de dinainte ca Becali să se schimbe. 
- (Își adună gândurile) Nu dau nume, dar cineva foarte drag sufletului meu m-a întrebat: „Bă, cum de ai rezistat atât lângă Gigi?”. Au fost mulți ani, mulți rău. Și i-am spus așa. La începuturi, când eram vai de capul meu, m-am apucat să construiesc o casă la Chiajna.

 Pentru că nu aveam posibilități, placa de beton am turnat-o cu găleata pe care le-am cărat o zi întreagă. Aveam carne vie în palmă. Nu aveam bani, făceam betonul la o betonieră mică. Nu aveam acoperiș, improvizasem ceva peste placă. 

Aveam în casă o canapea, vai de mama ei, și trei linguri. Gigi a auzit și mi-a dat 3.500 de dolari și a zis: „Ia să îți cumperi tot ce ai nevoie în bucătărie!” Eu de banii ăia mi-am luat tot ce aveam nevoie în casă. Iar, pentru asta, toată viața… (se poticnește).

- Te-ai emoționat… 
- (I se umplu ochii de lacrimi. Bea apă să se calmeze) Sunt lucruri pe care nu poți să nu le apreciezi la un om, lăsând la o parte ce a fost după. Îmi place să îmi amintesc de perioada de dinainte de schimbare, ce a fost după nu-mi place.

VIDEO Cătălin Zmărăndescu, episod emoționant cu Gigi Becali: „Eram vai de mama mea. Pentru asta o să-l respect toată viața”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO INTERVIU Zmărăndescu, misterios despre un obicei-tabu al lui Gigi Becali: „Să vă spun ce făcea înainte sau după rugăciunea de la biserică?!”

Încă un scandal de proporții în sportul românesc! O sportivă din lotul olimpic de bob face acuzații grave la adresa propriului antrenor: „Eram în lenjerie intimă, a intrat peste mine în cameră” + reacția COSR

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 Noiembrie 2020, 21:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169210116778515
Valeriu Chis  •  25 Noiembrie 2020, 12:24

Oricum ai lua-o, este degradant sa apelezi la "bunatatea" lui becali.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  24 Noiembrie 2020, 19:54
Postat de 1ianuarie pe 24 Noiembrie 2020, 14:23

Nu știam că ăsta a luat locul băncilor caritabile. Să le dea bre la toți dacă-i atât de generos,în felul ăsta ajungem toți mai buni,mai iubitori,și fcsb-iști....rău e bă să ai creerul cât un grăunte de muștar!

Banci caritabile ?!?! Unde ai vazut tu asa ceva?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează