FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

UPDATE Noi măsuri după dezvăluirile din GSP! Ce se întâmpă cu Nicolae Grigorescu, observatorul cu dosar penal

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 17:08

Comisia Centrală de Arbitri a decis să ia măsuri împotriva observatorului Nicolae Grigorescu după dezvăluirile Gazetei Sporturilor. 

UPDATE 14 FEBRUARIE, 19:20
Nicolae Grigorescu a fost retras și de pe lista UEFA, astfel că nu va mai fi delegat nici la partide internaționale până la lămurirea situației juridice.
***

Într-un comunicat trimis către GSP, CCA anunță că observatorul va fi oprit de la delegări până la lămurirea situației sale și că a aflat de existența unui dosar penal după materialul publicat în ziar. 

În urma materialului apărut în ediția Gazetei Sporturilor de marți, 11 februarie, cu titlul "Observator FRF și UEFA cu dosar penal", Comisia Centrală a Arbitrilor face următoarele precizări: 

- domnul Nicolae Grigorescu a înștiințat vara trecută Comisia Centrală a Arbitrilor, la solicitarea conducerii acesteia, cu privire la comiterea accidentului auto, dar la momentul respectiv dumnealui a menționat că nu există niciun dosar penal deschis pe numele său! 

- CCA a aflat vara trecută, tot din presă, despre acest accident, iar despre dosarul penal deschis pe numele domnului Grigorescu în urma articolului publicat de GSP. Imediat, secretariatul CCA i-a cerut domnului Grigorescu detalii despre acest dosar, iar până la lămurirea situației juridice a acestuia s-a luat decizia de a nu mai fi delegat la niciun meci
 comunicat CCA 

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și:

Observator FRF și UEFA cu dosar penal » Federația sfidează regulamentele și face scut în jurul lui Nicolae Grigorescu, prins beat la volan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2306454372721446
Berindean Calin  •  12 Februarie 2020, 19:35

***. a baut omul un paharel in plus si repede ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153836040333310
Blonder DC  •  12 Februarie 2020, 19:14

"Dorsar penal" ,mai ziaristilor,pe bune?....muhahahahahahahahah

477935505723108
Paolo DiCanio  •  12 Februarie 2020, 17:58

O sa-l rezolvati si pe asta ca pe Popescu, Becali si Meme, dar stati linistiti ca e la fel de "inteligent" ca cei din dosarul transferurilor, cand va iesi tot la voi va da interviuri! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează