FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - RAPID 0-0

Ce a fost în mintea lui Lazăr? Două intervenţii violente în doar şapte minute

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 20:45

Evoluţia lui Costin Lazăr din meciul cu Brăneşti, 0-0, ridică semne de întrebare cu privire la dorinţa mijlocaşului de a juca.

Intrat în minutul 68, Lazăr a avut două faulturi dure asupra lui Vasile Olariu, de la Brăneşti, în doar şapte minute. Din fericire pentru echipa lui, centralul Comănescu, aflat la doar 3 metri de fază, nu l-a eliminat pe "închizător". Fazele cu intervenţiile exagerate într-un timp atît de scurt:

- minutul 77, Costin Lazăr îl loveşte cu cotul în cap pe Vasile Olăriu, mijlocaşul Brăneştiului avînd nevoie de intervenţia medicului pentru a opri hemoragia. Arbitrul Comănescu decide să îi acorde doar cartonaşul galben mijlocaşului Rapidului. În urma acestei sancţiuni, Lazăr va rata meciul de etapa viitoare, cu Poli Timişoara, în Giuleşti.

VEZI FAZA MAI JOS!

- minutul 84, acelaşi Lazăr a comis un fault dur tot la Vasile Olariu, iar arbitrul partidei nu a scos nici de această dată cartonaşul roşu.

La finalul partidei, galeria l-a luat în colimator pe mijlocaşul vişiniu, reprosîndu-i acestuia problemele pe care le-a avut în ultima perioadă cu prelungirea contractului, dar şi cu desele accidentări care l-au făcut să rateze mai multe partide din acest retur.

VEZI FAZA MAI JOS!

De ce ridică comportamentul lui Lazăr semne de întrebare?
Exclus din lot de Şumudică, Lazăr a fost cerut în teren de George Copos. La finalul partidei cu Universitatea Craiova, patronul a spus în direct că mijlocaşul trebuie să revină la prima echipă, iar la numai două zile distanţă Şumudică a anunţat că se va supune, deşi nu este de acord.

Astăzi, pe blogul personal, George Copos a insistat din nou ca mijlocaşul de 29 de ani să fie în teren cu Brăneşti, lucru care de altfel s-a şi întîmplat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vlad_20cm_rec
vlad_20cm_rec  •  14 Aprilie 2011, 22:58

....trbuie sa ramanem la fel.Nu Copos?Tre sa fim in continuare "Frumosii nebuni ai Giulestiului"...iar voi sa va batiti joc.Stiti doar sa va mandriti cu suporterii, dar sa nu faceti nimic pentru ei.Rusine!

vlad_20cm_rec
vlad_20cm_rec  •  14 Aprilie 2011, 22:55

Ce cauta Marcos Antonio in Romania? E un fotbalist de super clasa.Un fundas peste oricare altul, ce evouleaza in acelasi compartiment, din Liga 1.Herea...:| :|. Nu stiu cum sa il cataloghez.Sburlea...O sa se stinga la varsta de 33 de ani cu acelasi statut de "tanara speranta".Nicolae Grigore...Niciodata nu a dat dovada ca merita sa joace la RAPID. Nu stiu cine e vinovatul ca este inca in Grant.Si culmea...Este unul dintre cei mai longevivi rapidisti. Si de ce a ramas Cesinha pe banca azi? Pancu nu mai poate.Doar respectul il mai tine pe buzele suporterilor de la Peluza a 2-a. Este trist ce a ajuns RAPIDUL in 2011.Dar nu-i nimic...Nu-i asa Sumi? Noi cei din tribuna tre sa ramanem la

suprem
suprem  •  14 Aprilie 2011, 22:43

Fundasul stanga de la Branesti foarte slab, au fost cateva actiuni pe dreapta, dar Roman si Sburlea au fost prea individualisti, iar Grigorie i-a depasit pe toti. Parerea mea este ca s-au vazut catigatori inainte de meci si i-au luat de sus pe cei de la Branesti. ARBITRAJ foarte bun, sigur nu a fost partinitor. Pot da detalii despre joc mai multe decat orice jurnalist, si fara sa fiu partinitor. Astept intrebari despre joc, sisteme, asezari, organizari, mentalitati, implicare, galerii, orice doriti sa aflati impartial si corect.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează