FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-2

Ce a spus Claudiu Bumba după primul gol în tricoul lui Dinamo + Cum comentează situația lui Contra

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 22:40

Claudiu Bumba, mijlocașul de 23 de ani al celor de la Dinamo, a reușit în meciul de la Giurgiu primul său gol în tricoul "câinilor".

Acesta a declarat la finalul meciului că, în ciuda celor două victorii consecutive reușite de Dinamo, 2-0 cu CFR și 2-1 cu Astra, nu se gândește încă la titlu. 

"Sunt bucuros că am revenit după accidentare cu gol marcat. Cum a spus și Contra, nu ne gândim la titlu, ci la fiecare meci în parte.

Sper să avem aceeași constanță în meciuri și în rezultate și, poate dacă vom învinge Viitorul acasă, vom lua o opțiune importantă la titlu. 

E frumos să visezi și să-ți propui țeluri înalte. Practicăm un joc mai bun și asta e cel mai important.

Noi, jucătorii, nu știm nimic despre situația antrenorului. Ne dorim să continuăm cu actualul antrenor, sper să rămână", a spus Claudiu Bumba, la Look TV.

Dinamo s-a impus pe terenul Astrei, scor 2-1 și rămâne cu șanse la podium (AICI ai detalii despre partida de la Giurgiu).

Citește și: S-a terminat turul play-off-ului » 4 lucruri pe care le știm înainte de finalul campionatului: efectul Alibec + Gnohere și ce speranțe mai au Dinamo și Astra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează