FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN- CSM POLI IAȘI 2-1

Ce a spus Pustai după ce Gaz Metan a ajuns pe podium în Liga 1

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 20:47

Antrenorul revelației din acest sezon, Cristi Pustai, este foarte mulțumit de rezultatul echipei sale din această seară.

"E foarte bine că am reuşit să remontăm acel handicap şi că echipa a crezut în şansele ei.

Victoria aceasta ne urcă şi în clasament și ne menține liniștiți în plutonul fruntaș", a spus antrenorul lui Gaz Metan la TV Dolce Sport.

"Am fost încrezători până la capăt şi am reuşit. Astăzi pot să spun că jocul nu a fost ca şi la ultimele partide pe care le-am făcut. Nu a fost cel mai fericit joc al nostru, dar am ieşit învingători. Acum am urcat pe locul trei, cel puţin azi sărbătorim şi ne pregătim pentru următorul meci"   Eric de Oliveira, Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 26 puncte, la un punct de CSU Craiova și la 4 de liderul Steaua.

Medieșenii nu au însă drept de joc în cupele europene pentru că se află în insolvență.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2016, 21:54

Are drept *de joc* doar Steaua. Doar ca nu o face. Sau o face prost.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează