FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Ce crede Mario Iorgulescu despre România: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 09:30

Mario Iorgulescu se află, în continuare, în stare critică, internat la o clinică din altă țară europeană, însă accidentul produs de fiul șefului LPF rămâne în centrul atenției.

Când era la liceu în Elveția, Mario nu intenționa să se întoarcă în România și scria mesaje virulente despre țara sa natală.

„Mă tot întreba lumea: «În ţara când mai ajungi?». Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi. Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă. Nu am de ce.

Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.”

Totuși, Mario Iorgulescu a revenit în țară, iar stilul său de viață a dus la provocarea accidentului tragic din urmă cu o lună care a pus capăt vieții unui tânăr, iar pe el l-a trimis în stare critică la spital.

Citește și:

Mario Iorgulescu era recidivist: încă doi bolizi de lux distruși de fiul șefului LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
10156568321649937
Marius Caseanu  •  04 Octombrie 2019, 07:07

De cand criminalii sunt facuti vedete de ziaristii lui peste? Pai normal ca nu se intoarce in tara, ca ar fi condamnat, nu? Ii tot dati cu "stare critica" cand de fapt a plecat doar ca sa-si asigure linistea si sa evite intrebarile incomode.. Ma indoiesc ca a avut ceva foarte grav... poate ceva ca Nastase dupa ce sa impuscat in fular, ha, ha. Las' baietas, ca te scapa taticu de belea si mai poti omora cativa sarantoci!

dudulici
dudulici  •  04 Octombrie 2019, 05:54
Postat de Stefan Gavrilas pe 03 Octombrie 2019, 16:33

o tara de *** in care cei cu bani fac ce vor ! scarba profunda !!!

Si in care tara cei cu bani nu fac ce vor?!Stii vreuna?!

mioriticul
mioriticul  •  03 Octombrie 2019, 21:41
Postat de Alexandru Chis pe 03 Octombrie 2019, 14:26

Oare a inteles tatal sau, Gino Iorgulescu, ca a crescut un fiu care isi batjocoreste numele de familie si neamul din care provine? Cel care ar trebui actinat in Instanta si condamnat - cel putin moral! - este insusi Gino, rasfatatul familiei fostului dictator, cel care in compania lui Nicusor si al altei progenituri lipsite de etica si educatie din familia Mizil au facut exact ceea ce face fiul, Mario, in Romania. Este evident faptul ca relatiile lui Gino cu multi dintre cei din Servicii i-au facilitat lui Mario scoaterea ilegala din tara si huzureala sa prin Occident, fara ca cineva din SIE sa se sesizeze si sa-l "repatrieze", in urma unui mandat de aducere prin Interpol.

Prietenii lui Ioanitoaia

Vezi toate comentariile (22)
Comentează