FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Ce făcea "Lippi" la telefon? » Comanda o pizza sau se certa cu o admiratoare? :D

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 16:30

Mihai Stoichiţă a fost surprins în minutul 56 al meciului cu Rapid, scor 1-1, în timp ce vorbea la telefon.

Chiar dacă a încercat să se ascundă, camerele l-au surprins în timpul unui dialog aprins. Tu ce crezi că făcea Stoichiţă pe bancă? Noi ne-am gîndit la cîteva posibilităţi, dar le aşteptăm şi pe ale voastre.

Comanda o pizza
MS: Mihai, Stadionul "Valentin Stănescu"... O pizza mare cu şuncă şi bacon şi... Staţi două secunde. (MM, dulce sau picant?) Şi un sos picant

A primit lista de cumpărături de la soţie
MS: Da, sînt la meci, zi repede... Un carton de ouă, măsline, o salată, un leuştean. Da, da... Iau şi nişte piept de pui?

Juca la pariuri
MS: Cît e la Lazio? 0-0? Pune-mi şi mie o sută pe Udinese. Da, mă, da! Hai, te pup, îmi dai bip dacă se dă gol.

Vorbea cu  o admiratoare
MS: Pisi, am meci, nu pot să vorbesc acum. Termin repede aici şi ne vedem după aia, da? Ţi-am mai zis că nu mai durează mult, mai ai un pic de răbdare...

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
sif367
sif367  •  30 Aprilie 2012, 21:19

dupa faza cu copilul ala ma asetptam sa dezvolte un alt subiect despre steaua,un subiect vai de capul lui,ce ne mai pregatiti GSP?

spadacio97
spadacio97  •  30 Aprilie 2012, 20:25

MS: Da, am inteles. Pe nila zici ? Ok!

starchild
starchild  •  30 Aprilie 2012, 18:43
Postat de suiac pe 30 Aprilie 2012, 18:33

IN VIATA MEA NU AM VAZUT CA UN ANTRENOR SA VORBEASCA LA TELEFON IN TIMPUL MECIULUI ECHIPEI SALE !!! BA MAI MULT NICI NU AM VAZUT SA PERMITA ALTCUIVA DE PE BANCA SA VORBEASCA LA TELEFON !!! STOICHITA S-A DEPERSONALIZAT TOTAL !!!

Stoichita nu e antrenor, e reagent, loctiitor, trainer cel mult. Nu-l duce capul sa faca tactica de meci, e normal sa fie ajutat si sfatuit. Nu mai faceti afirmatii calomnioase, cand va fi un antrenor loa Steaua, va anunt eu, nu presa.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close