FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce juca Victor Pițurcă înainte de meciuri: „Partidele noastre erau mai aprinse ca meciurile care urmau”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 19:15 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 19:19

Victor Pițurcă, 64 de ani, cunoscut ca un împătimit al pokerului și al jocurilor de noroc, spune că în cantonamente prefera însă să joace șah cu colegii sau antrenorii.

”Radu Troi era secund, era tovarășul meu, înainte de meciuri jucam două trei partide de șah, înainte de jocuri. Meciurile erau mai aprinse ca partidele pe care urma să le jucăm noi”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Partenerul de șah al lui Pițurcă era secundul lui Iordănescu, care preluase banca tehnică a roș-albaștrilor după plecarea lui Emeric Ienei. „Era Puiu Iordănescu antrenor, foarte tânăr, la început de drum, cu emoțiile lui. Am avut un parcurs bun și cu el. Am mai avut și o semifinală, o finală”, a mai spus Victor Pițurcă pentru sursa citată.

EXCLUSIV Dialog colosal Mutu - Pițurcă! "Bă Adi, cum să faci lucrurile astea..." / "Nea Piți, dacă ne băteau ăia, mă lăsam!"

Ce planuri are Victor Pițurcă: „90% nu voi mai antrena acolo”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
risc_mix
risc_mix  •  26 Februarie 2021, 08:42

Ba, ma lasi? Bine ca nu ne-ai zis ca juca bridge ca sa para un tip finut din inalta societate. Pai cum sa joace Piti sah cand el nu stia care e calu' si care e nebunu'? El juca barbut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează