FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după egalul cu Botoșani: "Ne-a felicitat"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 23:12

Dan Nistor, mijlocașul lui CFR Cluj, a vorbit despre meciul pe care echipa sa l-a terminat la egalitate astăzi cu FC Botoșani, scor 1-1 (Detalii AICI), și a spus că antrenorul Dan Petrescu i-a felicitat la vestiare.

"A fost un meci destul de greu. Din câte am auzit, am avut și un penalty (Detalii AICI). Cred că la acea fază s-a rupt meciul. Probabil altul era scorul dacă eram 11 la 11.

Suntem foarte mulți jucători noi, trebuie să creăm automatismele necesare.

Dan Petrescu ne-a felicitat și ne-a spus că în 10 contra 11 am făcut un joc defensiv bun. Păcat că am primit acel gol", a declarat Dan Nistor.

"N-am știut să gestionăm bine momentul după ce am marcat. Îmi pare rău că n-am luat cele 3 puncte. Nu comentez arbitrajul, îmi place să discut despre echipa mea. Mai avem mult de lucru, pentru că n-am avut timp să ne cunoaștem mai bine. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă. Noi încercăm să luăm fiecare meci în parte și vom vedea la final ce va fi. Puteam obține victoria astăzi dacă gestionam mai bine momentul. Și un punct este bun" 
Ovidiu Hoban, CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
870797579666969
Ernest Pap  •  22 Iulie 2017, 14:06

HOBAN ZICE : N-am știut să gestionăm bine momentul după ce am marcat. EU întreb : Pentru azi cu Viitorul ați învățat să gestionați momentele meciului ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează