FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce lovitură pregătește Dinamo! » "Câinii" sunt în discuții pentru a realiza mutarea verii în România

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 13:38

Dinamo, echipă mereu codașă în ceea ce privește achizițiile din perioadele de mercato, este în discuții avansate pentru aducerea unui fost golgeter din Liga 1, ceea ce ar reprezenta o adevărată lovitură pe piața transferurilor.

Conform TV Digi Sport, "câinii" ar negocia cu congolezul Jeremy Bokila, fostul atacant al celor de la Petrolul Ploiești. 

În spatele mutării stă chiar tehnicianul Cosmin Contra, care l-a pregătit pe Bokila în perioada în care ambii se aflau la Petrolul. 

Bokila a jucat un sezon pentru Petrolul, în ediția 2012-2013, când a reușit să înscrie 22 de goluri în 37 de meciuri în toate competițiile pentru "găzari", devenind și golgeterul acelui sezon. 

Ajuns la 28 de ani, evoluează în prezent în Turcia, pentru Akhisar Belediyespor.

După desopărțirea de Petrolul, atacantul a mai jucat la Terek Groznîi, Guanghzou, Eskisehrispor și Al-Kharitiyath, fără să mai aibă însă evoluțiile bune pe care le-a avut în România.

O eventuală venire a lui Bokila ar însemna de la sine și un transfer al slovacului Adam Nemec, care are câteva oferte avantajoase, inclusiv din Premier League. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iunie 2017, 01:13
Postat de luciann pe 09 Iunie 2017, 19:35

Negoità la mititica?:)))

hai ca s-a trezit si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  09 Iunie 2017, 20:48
Postat de sadiku pe 09 Iunie 2017, 17:33

Americane ai bere in casa ??? ....fa o poza la o bere in dreptul la monitor unde scrii..

De Pasti se lauda John Milne ca are six pack de Tuborg si pizza inghetata. E trist rau. Daca de sarbatori de Pasti te lauzi ca ai 6 beri in casa si pizza inghetata, in restul zilelor e tragedie, abstinenta aproape totala. :))))

luciann
luciann  •  09 Iunie 2017, 19:35

Negoità la mititica?:)))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close