FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FOTO Ce nu s-a văzut la TV înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova » Cum a fost surprins suspendatul Mihai Pintilii

Mihai Pintilii (38 de ani) este suspendat și nu poate sta pe bancă la derby-ul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova. „Principalul” fără Licență Pro a venit alături de fotbaliști la Arena Națională, apoi s-a îndreptat către lojă. +4   FOTO
Mihai Pintilii (38 de ani) este suspendat și nu poate sta pe bancă la derby-ul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova. „Principalul” fără Licență Pro a venit alături de fotbaliști la Arena Națională, apoi s-a îndreptat către lojă.

Articol de , - Publicat sambata, 18 martie 2023 19:21 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 19:36

Mihai Pintilii (38 de ani) este suspendat și nu poate sta pe bancă la derby-ul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova. „Principalul” fără Licență Pro a venit alături de fotbaliști la Arena Națională, apoi s-a îndreptat către lojă. 

Suspendat de Comisii 4 etape, Mihai Pintilii a venit la stadion în autocarul echipei. Reporterii GSP prezenți la Arena Națională au surprins ultimul contact dintre „principal” și fotbaliști.

Pintilii a dat mâna cu fiecare în parte, a oferit ultimele sfaturi, apoi a mers către zona lifturilor și a urcat spre lojă. De acolo va urmări derby-ul, iar locul său pe bancă va fi luat de Lucian Filip.

Lucian Filip, înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova

În absența lui Pintilii și fără vreun „principal” cu Licență Pro, A1 va fi Lucian Filip. Fostul mijlocaș a prefațat partida. 

„Este prima etapă din play-off, gazonul se prezintă foarte bine, așteptăm 20.000 de spectatori, cred că va fi un meci spectaculos. Dacă băieții vor intra cu agresivitate și cu determinare, nu va mai conta nimic. 

Atmosfera este bună, toată săptămâna a decurs bine. Avem toate atuurile pentru a face un meci bun. Toate meciurile contra Craiovei au fost spectaculoase”, a spus Filip la Orange Sport. 

VIDEO. Imagini de la Arena Națională, înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

EXCLUSIV „Fierbe” Arena Națională! Decizie de ultim moment a organizatorilor, înaintea derby-ului FCSB - CSU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează