FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce nu s-a văzut la TV » Trei momente inedite cu MM, Bicfalvi și Gabi Tamaș

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 10:26

Dinamo și Steaua au oferit aseară multe momente deosebite. Nu toate s-au văzut la TV, unde meciul a fost foarte bun, ci și în afara lui. 

Deși s-a terminat la egalitate, cele două echipe au impresionat la absolut toate capitolele.

Iată 3 momente care nu s-au văzut la TV

MM, ultrasul de la lojă 

Fostul manager al Stelei a revenit în "Groapă" ca adversar pentru prima dată de la eliberare. MM s-a contrat cu dinamoviștii și în lojă, dar și în fața stadionului. 

Stelistul s-a bucurat ca un ultras la golul marcat de Hamroun și a trăit la intensitate maximă orice fază importantă a echipei lui Laurențiu Reghecampf, fiind greu de ținut pe scaun. 

Bicfalvi, reținut in fata galeriei dinamoviste

După 5 ani petrecuți la Steaua, Eric Bicfalvi a fost de această dată adversar al echipei campioane. Mijlocașul a refuzat categoric însă să își înjure fosta echipă, lucru mai puțin întâlnit în România. 

Fotbalistul nu i-a dezamăgit pe dinamoviști pe teren, unde a avut o evoluție fantastică și chiar a reușit să și înscrie golul egalizator. 

Tamaș, cel mai energic stelist

Gabi Tamaș a fost opusul lui Bicfalvi. Fundașul stelist n-a avut nici o reținere în fața peluzei steliste, unde a cântat împotriva fostei echipe.

Ba chiar a dat tonul la tricouri aruncate în tribună. Fundașul s-a dezbrăcat și le-a dat tricoul de joc ultrașilor. L-au urmat rapid Chipciu și Muniru. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
florinch
florinch  •  08 Martie 2016, 16:03

Ce pretentii puteti avea de la Tamas? Baiatul asta "nu are toate tiglele pe casa". Un talent ce va muri speranta. Ce pretentii sa ai de la un *** cu staif? Doar a preferat sa doarma pe pres in scara blocului nu in boscheti, desi-i cam acelas lucru. Cred ca s-a dus la galeria stelei sa-i invete din injuraturile pe care le-a auzit in meciul din cupa (desi el spunea ca le stia pe toate). In schmb,Bicfalvi, un baiat cuminte, cu scaun la cap, a demonstrat pe teren ca-i trup si suflet pentru ehipa (Dinamo in cazul de fata), dar prefera sa nu injure echipa la care a jucat 5 ani. Il felicit pentru asta. Oricum, intre Tamas, Marica si Bicvalvi, alegerea cea mai buna a facut-o Mircea Rednic. Bicvalvi va arata ca este fotbalist, doar din acest motiv l-a vrut si M. Lucescu. P.S. Pacat ca nu a intrat si golul din lovitura libera.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  07 Martie 2016, 23:41

Mare diferenta intre Tamas si Bicfalvi. Si caracterulk, si fotbalul difera la astia doi. Din fericire al nostru e mai bun la ambele. Cat despre parnaiasul de mitza biciclista... asta face tot ce poate sa aduca suporterii stelisti inapoi pe stadion. Nu de altceva, da pe cine mai bate el cand are bodiguarzii in spate?

1745flo
1745flo  •  07 Martie 2016, 23:21
Postat de samertx pe 07 Martie 2016, 14:48

Că tu ai învățat să scrii pe tăpșane, e meritul tău.

*** prin cotloane, insa are iar dreptate! Cand borcea s-a inrudit cu ciobanul, a pus o mare pata pe obrazul lui Dinamo! Noi ne injuram pe aici sau pe stadioane si ei erau... frati de cruce!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează