FOTBAL  »  Superliga  »  PENSIE

Ce pensie specială mai are Dumitru Dragomir, după tăieri: „Păcat, erau buni! Acu mănânc «La Boschetărie»”

Dumitru Dragomir a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D ce pensie i-a rămas
Dumitru Dragomir a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D ce pensie i-a rămas

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 19:08 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 19:18

Dumitru Dragomir a dezvăluit în emisiunea Denisei Rifai, de la Kanal D, ce pensie i-a rămas, după tăierile din pensia specială. 

Un pic peste 120 de milioane de lei, mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, «La Boschetărie», așa-i zice restaurantului, și mănânc gratis. 

Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate. 

EXCLUSIV „«Ce p...a mă-sii, tu eşti miliţian, ce să ne facă ăştia?»” » Dumitru Dragomir, interviu fabulos: ce banc i-a spus dictatorului Ceaușescu și cum s-a ridicat din sărăcia cruntă în care a crescut
INTERVIU
EXCLUSIV „«Ce p...a mă-sii, tu eşti miliţian, ce să ne facă ăştia?»” » Dumitru Dragomir, interviu fabulos: ce banc i-a spus dictatorului Ceaușescu și cum s-a ridicat din sărăcia cruntă în care a crescut

Conform sursei citate, Dragomir a lucrat la ansamblul rezidențial al familiei, care cuprinde 74 de apartamente, ce vor fi date în folosință în 2021, o investiție de 14 milioane de euro. Prețul per unitate? Nu mai puțin de 500.000 de euro!

Dragomir despre Becali: „Are un miliard de euro”

„Gigi Becali este un tip foarte deștept, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun. Are bani mulți. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a declarat Dragomir la Pro X.

Citește și: 

EXCLUSIV E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

EXCLUSIV Aliat-surpriză pentru familia Mititelu în conflictul cu Peluza Sud: „E greu să stăpânești niște huligani”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
allstefans
allstefans  •  18 Februarie 2022, 11:53
Postat de wrx. pe 07 Decembrie 2021, 11:43

Cand ai un popor imbuibat cu fasole, mamaliga sau parizer, cand acest popor are carduri de puncte la penny, profi, doctor max sau catena , cei smecheri ajung sa inoate in bani. Nu este o problema amaratilor, o sa va creasca si vou pensia cu 100 ron :))) V-au manipulat ca pe oi in decembrie 1989 acuma aveti ce meritati: 3 trandafiri rosii. Imi amintesc cum partea feminina in procent de 90% era i dragostita de petre roman :)))))

Gogule, dar *** cati trandafiri are??? De cand e primar doar a majorat taxe si a taiat ajutoarele amaratilor nu mai zic de cei de sus din partidul lui, nu au bani de pensii dar au de vouchere de vacanta de 1450 lei pt angajatii statului, dar de ce nu le da pensionarilor viucherele alea ca si ei se pot duce la notel o zi , doua ,trei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Februarie 2022, 21:00

Ca de obicei promovati impostori, puscariabili si nesimtiti! Cat de *** poti sa fii sa spui ca cei 70 de milioane erau asa ca o bagatela in pensia lui nesimtita. *** Sa-ti de de sufletul lu matale nea miticule! In celula de pe lumea ailalta! Iar satau lu peste pastoreste asemenea nesimtiti si nesimtiri! Ba isi si cadoriseste cu asemenea pensii nesimtite ***!! RUSINE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3767236183365654
Raileanu Catalin  •  09 Decembrie 2021, 23:43

Problema este ca *** a si mintit si asa zis jurnalistii au pus botul la vrajeala lui. Pensiile speciale nu s-au micsorat(a cazut legea la Curtea Constitutionala) si nemernicul ia si aia 70 de milioane,dar nu vrea sa faca valuri(va dati seama ce a mai ras dupa interviu).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează