FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Cristiano Bergodi gata de primul meci la Craiova » Ce spune italianul despre săptămâna în plus de pregătire

Bergoi debutează pe banca celor de la Craiova
Bergoi debutează pe banca celor de la Craiova

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 17:30 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 18:05

Cristiano Bergodi este pregătit de debutul în Bănie și consideră că elevii săi sunt pregătiți să pună presiune pe CFR Cluj, chiar dacă oltenii nu și-au reglat problemele defensive.

  • CS Universitatea Craiova - Astra e vineri, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

U Craiova începe de sâmbătă cursa de urmărire a celor de la CFR Cluj, pentru a diminua ecartul de 7 puncte în defavoarea alb-albaștrilor. Este meciul de debut al lui Cristiano Bergodi la formația din Bănie. Chiar dacă a fost învins de Astra în toamna 2019 când era A1 la FC Voluntari, italianul de 55 de ani este optimist.

Bergodi debutează la Craiova

„Sperăm că putem face un meci bun, din punct de vedere al jocului, dar și fizic. Nu știm bine în ce situație suntem pentru că n-am jucat nicio partidă oficială. Noi, oricum, nu subestimăm niciun adversar. Am urmărit meciul Astrei cu Gaz Metan, în ciuda rezultatului, are un antrenor bun, cu fotbaliști buni. 

Vom vedea cum jucăm meciul cu Astra, apoi ne adaptăm pentru duelul cu marți, restanța cu Botoșani. Vor fi trei confruntări în 9 zile, ne vom adapta, avem un lot numeros. Nu cred că avem vreun avantaj pentru că am avut o săptămână în plus de pregătiri. Vom arăta bine. Jucătorii sunt în priză și motivați foarte bine. Vom face față cu Astra, cu Botoșani, cu CFR, important e să începem cu dreptul campionatul", a declarat Bergodi într-o conferință de presă. 

„Eu lucrez ambele faze zilnic, dar avem nevoie de timp ca să reglăm niște lucruri. O identitate nu se promovează în 20 de zile. Dacă nu vor fi greșeli individuale, cu organizare bună, cum era și înainte"

„Ne-am antrenat foarte bine, sper că va fi și jocul pe măsura pregătirii. Nu suntem 100%, ne trebuie două meciuri ca să ne intrăm în ritm. Nu mi-e frică de nimic. Dar trebuie să avem grijă" 
- Cristiano Bergodi, antrenor U Craiova 

4 victoriiși două remize a strâns Craiova în Liga 1 în 2020, pierzând tocmai cu CFR Cluj (0-2) și cu FCSB (1-4)

5goluri în 3 amicale a încasat Craiova în meciurile post-pandemie: Viitorul (0-3 și 2-1) și Chindia (0-1) 2 eșecuri, 1-2 și 0-1, a strâns Bergodi în prima parte a sezonului, ca antrenor al Voluntariului, în meciurile cu Astra stire

 Mesajul unui fundaș pentru atacanți 

Mihai Bălașa, 25 de ani, așteaptă duelul cu fostul său coleg de la FCSB, Denis Alibec. "N-am o preferință între el și Fatai, cum n-am nicio revanșă de luat cu Astra, după meciul de la Giurgiu. Campionatul se câştigă cu o defensivă foarte bună, dar apărarea începe din atac. Nu este o presiune pe noi, mai avem 8 meciuri de jucat, toate importante. Ne dorim să nu mai avem atât de multe greşeli individuale în defensivă. Nu am mai avut un sezon cu atâtea greşeli personale, dar consider că am avut de învăţat din ele", a spus Mihai Bălaşa, care a strâns 3 goluri în 20 de meciuri pentru olteni. 

VIDEO / Craiova atacă titlul cu un nou antrenor pe banca, italianul Cristiano Bergodi

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV VIDEO. Se cere VAR-ul în Liga 1: „Vreți să pierdem banii?”

Radu Banciu îi propune un antrenor lui Gigi Becali: „Dacă deschide scorul, nici Bayern nu-i mai dă gol. Nu-l ia? Să se lase!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  19 Iunie 2020, 11:33

Am vazut ce bine va pregatiti...zero fotbal in amicalele cu Viitorul si, mai ales, Chindia !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează