FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce problemă are viitorul star al Stelei: "Aşteptăm să fim răsplătiţi, dar depinde doar de el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 12:49

Steaua îşi pregăteşte deja lotul pentru sezonul viitor. Gigi Becali a numit deja o parte din jucătorii pe care încearcă să îi aducă din vară în Ghencea, iar printre ei se numără şi vîrful celor de la Viitorul Constanţa, Denis Alibec.

Gică Hagi, patronul Viitorului, a vorbit despre interesul "roş-albaştrilor", dar şi despre principala problemă a atacantului de 22 de ani, care nu-şi atinge încă potenţialul.

"Oferta de la Steaua? Am citit prin ziare. Nu depinde de noi. Numai că de la Alibec aşteptăm altceva, mai multe. Cine aşteaptă? Eu, nimeni altcineva! Dacă va fi! Dacă nu, asta e, ce să-i faci? Eu m-am ţinut de cuvînt, i-am zis şi lui, l-am adus în anturajul echipei naţionale.

Eu mi-am făcut datoria faţă de el, acum aştept să fiu răsplătit. Nu comentez mai multe. Nu sînt dubii în privinţa calităţii de fotbalist, este un tip inteligent. De la el aştept doar să dea randament. I-am spus: «Depinde de tine. Te cunosc foarte bine». Cred că unica problemă este numai la el", a spus Gică Hagi la Dolce Sport.

2 goluri a marcat Alibec în acest sezon al Ligii 1 pentru Viitorul Constanţa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
kily
kily  •  20 Martie 2013, 20:34

Alibec = tzeapaaaa!!!!

hello18
hello18  •  20 Martie 2013, 14:02

sunt convins ca tipul are talent.si sunt mai convins ca daca va veni la Steaua,care este de altfel un club cu renume,va creshte si mai mult...si ii va lua locul lui Tanase ca si coordonator de joc,asta in cazul in care Reghe nu va juca cu el varf impins :D

freegigi
freegigi  •  20 Martie 2013, 13:48
Postat de stelbz pe 20 Martie 2013, 13:23

Alibec poate fi o alta teapa dupa ce Becali a mai luat cu Mihai Costea, Rocha s.a. La Viitorul nu a aratat ca ar fi acel varf de atac de care are nevoie Steaua si Hagi are dreptate.

Alibec are niste calitati extraordinare.Cati atacanti din Romania dribleaza cum o face el?Problema lui e lipsa de seriozitate.La aia se refera si Hagi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează