FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce s-a ales de omul care a ratat penalty-ul decisiv cu FCSB și a fost luat la palme de un coleg

George Călințaru (galben) în duel cu Denis Alibec
George Călințaru (galben) în duel cu Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 14:33

George Călințaru s-a despărțit în această iarnă de Juventus București și nu are, pe moment, o altă echipă unde să fi semnat un angajament.

Mijlocașul se află în tratative avansate cu o grupare turcă de eșalon secund din partea căreia așteaptă un răspuns în aceste zile. Dacă varianta nu se va concretiza, Călințaru ar urma să evolueze în noul sezon la Farul Constanța.

”Marinarii” încep, astăzi, un cantonament la Curtea de Argeș pe parcursul căruia vor susține partide amicale cu Atletic Bradu, FC Argeș și CS Mioveni.

Altfel, noul președinte al Farului este Adrian Pitu în timp ce un alt fost jucător reprezentativ al constănțenilor, Tiberiu Curt, a devenit managerul sportiv al echipei care luptă pentru promovarea în eșalonul secund.

George Călințaru, 28 de ani, a ratat un penalty la ultima fază a meciului dintre  FCSB și Juventus București, la scorul de 2-1, din etapa a 7-a, și Valentin Bărbulescu l-a luat pur și simplu la bătaie pe teren, aceștia fiind despărțiți cu greu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lobbyone
lobbyone  •  14 Februarie 2018, 15:17

Cine dracu sa il mai ia si pe asta la echipa ma ? Cine se risca cu un astfel de jucator ? Asta nu ar trebui sa mai aiba dreptul de a juca fotbal , nici Curca nu blatuise asa tare cu fcsb prin 2005 .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează