FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - SEPSI 1-1

EXCLUSIV / VIDEO Ce s-a întâmplat pe stadion la CS Mioveni - Sepsi, la o săptămână de la scandalul de xenofobie cu FCU Craiova

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 18:08 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 00:19

CS Mioveni a obținut in-extremis o remiză în disputa de pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-1, penalty transformat de Bogdan Rusu în prelungiri. Atmosfera a fost una liniștită în timpul partidei. Imediat după fluierul final, au existat câteva scandări xenofobe izolate.

Timp de 90 de minute, duelul de la Mioveni a fost scutit de lozincile xenofobe care au întrerupt ultimul meci al lui Sepsi, cel cu FCU Craiova. Mici incidente s-au petrecut după fluierul final.

CS Mioveni - Sepsi 1-1 » Condus tot meciul, Dică s-a salvat la ultima fază + „Centralul” Bârsan n-a văzut un penalty clar!
CS MIOVENI - SEPSI 1-1
CS Mioveni - Sepsi 1-1 » Condus tot meciul, Dică s-a salvat la ultima fază + „Centralul” Bârsan n-a văzut un penalty clar!

VIDEO. Ce s-a întâmplat după fluierul final din Mioveni - Sepsi

În timp ce fotbaliștii covăsnenilor salutau cei 60 de suporteri veniți de la Sf. Gheorghe, așa cum obișnuiesc după fiecare meci, câțiva susținători ai gazdelor au apelat la scandări xenofobe. 

Nu a fost nimic organizat. În drum spre ieșirea din stadion, câteva persoane de la tribuna 1 au arătat semne obscene în direcția celor de la Sepsi și au apelat la injurii xenofobe: „Afară, afară, cu ungurii din țară!” sau „Bozgorii, bogorii!”. Situația a rămas calmă, fără răspuns din partea oaspeților.

Laszlo Dioszegi: „Nu am dormit 3-4 zile după meciul cu Craiova” 

La finalul partidei, Laszlo Dioszegi a vorbit despre scandalul de xenofobie de la meciul cu FCU Craiova. 

„Vreo 3-4 zile nu am dormit aproape deloc. Au fost multe discuții și nu vreau să mai vorbim. Există un regulament. Dacă nu-l aplicăm, de ce mai există?”, a spus Dioszegi.

Dezamăgire mare, dar asta e. E păcat, erau puncte importante în clasament. Am mai avut ocazii în afara golului, a fost un meci de bătaie. Nu sunt supărat pe Păun, dar nu înțeleg ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute.  E păcat că ne-au egalat în minutul 94. Ei n-au făcut nimic, doar mingi lungi tot meciul. Aveam șansa să ne îndepărtăm puțin, dar n-a fost să fie. Răbdare și mergem înainte
- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Plecăm cu un singur punct. E greu când iei gol în minutul 90+5. S-a făcut o greșeală. E foarte frustrant. Dar trebuie să mergem mai departe. Dacă nu câștigi la Mioveni, e cam greu să speri la play-off. Am avut meciul în mână, dar a intervenit o greșeală individuală 
- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO CS Mioveni - Sepsi, decis în ultima fază » Dică, salvat de un penalty în minutul 90+5

CFR Cluj solicită bani de la bugetul de stat: „Frustrant! Plătim cel mai mult, dar nu beneficiem de nimic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
Tikuletz
Tikuletz  •  05 Februarie 2023, 21:49

Sepsi a jucat slab dar 11m n-a fost. Arbitraj slabut in ansamblu cu o deviere spre Mioveni in ultimele 15 minute.

mafa
mafa  •  05 Februarie 2023, 20:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radufl
radufl  •  05 Februarie 2023, 20:03

Asta au înțeles blajinii microbiști români "de viță veche", cu IQ de bibilică și clase cât trenul: să ne insultăm concetățenii doar pentru că vorbesc o altă limbă. Pentru că asta este, de fapt, situația. Dincolo de absurdul strigăturilor fasciste (afară din țară, adică să-i expulzăm - îi scoatem cu forța din case și-i încărcăm în camioane, apoi îi ducem la graniță și-i lăsăm acolo să-i ia cine dorește), eu i-aș duce pe acești pitecantropi la secția de poliție și i-aș pune să detalieze, într-o declarație, care sunt problemele pe care le-au sesizat și care sunt doleanțele lor concrete.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează